Hjemmesiden anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
Drømmer du om, at der skal ske noget nyt og er du klar til at tilmelde dig en oplevelse, du vil huske resten af livet?
Tag på Suhrs højskole og få din daglige gang i hjertet af København – tæt på Nørreport St., Strøget og Kongens Have.
Suhrs højskole er en unik mulighed for alle, der ønsker at fordybe sig i madlavning, bryg og bæredygtighed på en inspirerende og lærerig måde. Her får du chancen for at lære om mad fra bunden, lige fra råvarer til smag og teknikker.
Højskolen tilbyder et kreativt miljø, hvor både nybegyndere og erfarne madentusiaster kan udvikle deres færdigheder. Du vil få hands-on erfaring i køkkenet og lære om madlavningens mange facetter – fra fermentering og bagning til madspildsreduktion og svampeture. Vi har fokus på økologiske og lokale råvarer, og du lærer, hvordan du kan skabe en mere bæredygtig madkultur i din hverdag. Derudover er højskoleopholdet en mulighed for at møde nye mennesker med fælles interesser og blive en del af et trygt fællesskab.
Suhrs giver dig muligheder, der rækker ud over køkkenet. Du vil kunne fordybe dig i forskellige valgfag såsom keramik, hvor du kan skabe dit eget service, finde ro i “Yoga og meditation” eller du kan tage med på tur når “Natur-retur”, laver mad over bål og sover i shelter.
Du kan også se frem til vores pop-up restaurant, hvor en gastronomisk ildsjæl overtager undervisningen i 3 dage og, i samarbejde med eleverne, skaber en helt særlig pop-up restaurant, hvor vi inviterer venner eller familie ind.
Uanset om du drømmer om en karriere inden for gastronomi eller blot ønsker at forbedre dine evner i køkkenet og få en dybere forståelse for madens betydning, er Suhrs madhøjskole det perfekte sted at begynde din rejse.
Vi har to optag om efteråret og om foråret.
Om efteråret begynder 1. optag i august (ca. 20 uger) og 2. optag i september (ca. 13 uger).
Om foråret begynder 1. optag i januar (ca. 25 uger) og 2. optag i februar (ca. 18 uger).
Det er en god idé at vælge 1. optag, hvis du ønsker at få hele oplevelsen med, og hvis du vil have så mange valgfag som muligt. Hvis økonomien skulle stå i vejen, kan du se nærmere på vores økonomiske støttemuligheder. Elever, der vælger 2. optag er typisk pitstoppere, som tager en pause fra et videregående studie.
Derudover har vi en lang række valgfag såsom Bag, Yoga og meditation, Det søde køkken, Ost, Bouldering, og Natur-retur, som du kombinerer med din linje.
Uanset, hvilken linje du vælger, bliver du klogere på bæredygtighed, dig selv og sociale fælleskaber. Det er viden, du kan bruge hele livet.
I efteråret rejser vi 10 dage til Italiens Ligurien og Piemonte ved Middelhavet.
Om foråret rejser vi til Emilia Romania provinsen i Italien, hvor vi bor ud til Adrianerhavet. Regionen er kendt for deres ris, pasta, parmesanost og balsamiske eddike. Og så er det sæson for både asparges og jordbær mens vi er der.
Læs om priser og datoer |
En højskole er et sted, hvor du kan fordybe dig i spændende fag og emner uden eksaminer og karakterer. Det er en unik oplevelse, hvor undervisningen kombineres med fællesskab, kreativitet og personlig udvikling. Du bor hjemme eller på højskolen og lærer sammen med andre, deler hverdagen og deltager i alt fra faglige aktiviteter til sociale arrangementer. Det er en chance for at lære nyt, udforske interesser og skabe venskaber. Alle har en grund til at tage på højskole, hvad er din?
På Suhrs har vi plads til ca. 50 elever. Du kan enten bo hjemme eller på højskolen. Da vi har et begrænset antal værelser og pladser, er det en god idé, hvis du tilmelder dig i god tid, og på den måde reserverer pladsen.
Bestil materiale | Tilmeld | Book en rundvisning | Mød lærerne |