Besøg os

Suhrs Højskole ligger midt i København i Pustervig 8 – lige ved Kultorvet, Strøget, Nørreport og Rundetårn.

Du er meget velkommen til at komme på besøg og få en rundvisning på højskolen*.

Se tidspunkter for rundvisninger og book et besøg i formen herunder.

*Hvis du bor i Danmark og mere end 100 km fra højskolen, dækker vi dit køb af orangebilletter (tur/retur). Vi opfordrer til at togbilletterne bookes i et tidsrum, der giver mening i forhold til rundvisningen. Vi dækker maximalt 500 kr. i alt tur/retur. Denne mulighed gælder kun, hvis du har interesse for vores lange ophold. Vent med at købe en billet til vi har bekræftet rundvisningen. 

Efter rundvisningen sendes et billede af kvitteringen påført dine kontooplysninger, hvorefter vi udbetaler beløbet så hurtigt som muligt.

Ønsker du at gøre brug af denne mulighed, bedes du skrive til kontakt@suhrs.dk på forhånd.

Følg desuden gerne med i dagligdagen på vores Instagram og Facebook.

 

Foreign student?
As a foreign student at Suhrs Højskole you must be prepared for the fact that all teaching is in Danish. Therefore you most be able to speak and understand Danish to a certain degree. Read more here. 

 

 

BOOK EN RUNDVISNING

Du får mulighed for at mærke stemningen, se faciliteterne og stille alle de spørgsmål,
du har lyst til.

Vi viser rundt på følgende tidspunkt:

Tirsdag: kl. 10-11

Onsdag: kl. 16-17

Hvis tidspunktet ikke passer, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning.

Kontakt@Suhrs.dk

Hvis du har spørgsmål her og nu, må du endelig ikke tøve med at kontakte enten Lola eller Louise på Tlf.: 33 12 80 53 mellem kl. 9-14, alle hverdage.

 

Obs. Fra d. 29. april – 10- maj 2024 er der ikke elever på skolen på grund af rejsen. Hvis du ønsker at opleve højskolen når eleverne er her, er det en god idé at booke udenfor dette tidsrum.

Ferieperioder:
Højskolen holder juleferie mellem jul og nytår, samt sommerferie i ugerne 28, 29, og 30.

 

1

Hvilken linje overvejer du?

Overvejer du at bo på skolen?


keyboard_arrow_leftPrevious

Nextkeyboard_arrow_right

FormCraft – WordPress form builder

Følg med i elevernes ophold

Alle har hørt om Suhrs, men ingen ved, at vi bor lige ved Kultorvet - midt i København. Det er vi ved at lave om på 🌪️

Tak til @hcskilte for håndværket, og ikke mindst vores grafiker, som tog på research i området og Suhrs historie for at finde den helt rigtige font.

#suhrs #suhrshøjskole #højskolerne #højskoleliv #højskoleikøbenhavn #københavn #midtikøbenhavn #kultorvet
...

17 0

Nu er det muligt at tilmelde sig foråret 2025 på Suhrs.dk. Vi har et begrænset antal værelser, så det er bare om at slå til, hvis du vil bo og gå på højskole midt i byen. Du kan også blive en del af fællesskabet uden at bo på højskolen💚

Du kan booke en rundvisning via link i bio.

#suhrs #suhrshøjskole #højskolerne #højskole #højskoleliv #højskoleibyen #københavn #mad #madlavning #gastro #omstilling #bryg
...

41 5

Kom med på Roskilde Festival 2024 ⛺️☀️Men tøv ikke for længe, da vi har meget få pladser tilbage på forårsholdet. Du kan se frem til en masse spændende valgfag såsom keramik og Ost & vin. Derudover tager vi også til Italien og som noget helt særligt kommer forårsholdet med på Roskilde Festival i 2024. Grib muligheden og tag med🤍

Introugen for 2. optag (18 uger), begynder den 25. Februar og hvis du overvejer pitstop-støtten, kan du begynde allerede på søndag. Book en rundvisning på suhrs.dk eller giv os et kald 33128053 (alle hverdage kl. 9-14), hvis du vil med på holdet. Det er muligt at gå på Suhrs uden at bo på højskolen.

Hvis datoen ikke passer begynder efterårsholdet først til august (20 uger) og 2. Optag i september (13 uger).

Det er aldrig for sent at tage på højskole.

@roskildefestival 🧡🧡🧡

#højskole #højskolerne #roskildefestival #festival #højskoleliv #musik #mad #sommer #forår #oplevelserforlivet
...

30 0

Kom og fejr udgivelsen. D. 23 februar udkommer debut EP’en fra Your Hands: “Songs to sing in your kitchen”. Sangene er en hyldest til livets lethed. På papiret, ”overfladiske” fortællinger fra den virkelige verden – men deri, ligger også vigtigheden i netop de helt simple betragtninger for at nå i dybden og finde mening med tilværelsen og den man er.

Døre: 19:30
Koncert 20:15
Slut: 22:00

Koncerten er gratis og afholdes i samarbejde med Suhrs Højskole. Da der er begrænset plads (50 stks), skal man bestille en plads. Læs mere via Suhrs.dk eller Facebook-eventet.

Om EP’en:
”Mange oplever nok at føle sig utroligt lille i en verden fyldt med viden. Selv, har jeg fundet en tryghed i at overgive mig til naiviteten og det smukke ved at være indlysende uvidende. Det er ok at påtage sig undren og stille ”dumme” spørgsmål. Selvom det kan virke halvkomisk i sociale sammenhæng, er det også utroligt sårbart på et indre plan.”

Sådan fortæller sangskriver og musiker, Johannes Brandstrup aka your hands, om tilgangen til hvad der er blevet hans debut-EP: ’songs to sing in your kitchen’. Og som titlen antyder er budskabet og baggrunden bag, dyrkelsen af det som er nært og helt nede på jorden i en verden af store universelle spørgsmål og til tider uoverskuelige sandheder.

Johannes Brandstrups sympatiske stemningsbilleder foldes ud i mødet mellem bekymringsfri pop, indie-musikkens skævheder og klassisk folk. Om det er en værtshus-anekdote og samtalen med en hospitalslærer på ’oh, teacher’, barndomsmindet om at føle sig lille i et uendeligt univers, men betydningsfuld i samværet med sin far eller når man bliver rørt over det uransagelige liv af et stearinlys på single-forløberen, ’steel is heavier than feather’, så er your hands lyden af netop den pause alle kan få brug for.

#suhrs #suhrshøjskole #højskolerne #højskoleliv #gratis #koncert #tænkepause #pause #køkkenkoncert #køkkenmusik
...

6 0

Samarbejde, kreativitet, teknik og fejring af succeser. Valgfaget "Det Søde Køkken" serverede forleden lækre og flotte citrontærter under kyndig vejledning fra @yornas 🍋

Jonas har lavet en fed og nem DIY, hvis du også craver citrontærte. Tjek den ud.

📸 @yornas
...

182 1
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.