Suhrs Højskole ligger midt i København i Pustervig 8 – lige ved Kultorvet, Strøget, Nørreport og Rundetårn.
Du er meget velkommen til at komme på besøg og få en rundvisning på højskolen*.
Se tidspunkter for rundvisninger og book et besøg i formen herunder.
*Hvis du bor i Danmark og mere end 100 km fra højskolen, dækker vi dit køb af orangebilletter (tur/retur). Vi opfordrer til at togbilletterne bookes i et tidsrum, der giver mening i forhold til rundvisningen. Vi dækker maximalt 500 kr. i alt tur/retur. Denne mulighed gælder kun, hvis du har interesse for vores lange ophold.
Efter rundvisningen sendes et billede af kvitteringen påført dine kontooplysninger, hvorefter vi udbetaler beløbet så hurtigt som muligt.
Ønsker du at gøre brug af denne mulighed, bedes du skrive til kontakt@suhrs.dk på forhånd.
Følg desuden gerne med i dagligdagen på vores Instagram og Facebook.
Du får mulighed for at mærke stemningen, se faciliteterne og stille alle de spørgsmål,
du har lyst til.
Vi viser rundt på følgende tidspunkter:
Tirsdag: 10-11
Onsdag: 16-17
Vi holder ferielukket i uge 28, 29 og 30, det er derfor ikke muligt at bestille en rundvisning i disse uger.
Hvis dagene ikke passer, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning.
Kontakt@Suhrs.dk
Tlf.: 33 12 80 53
Vejret var måske ikke helt med os i går, men til gengæld skinnede solen indenfor, da omstillingsagenterne overtog @oenshave have for en dag☀️
Over længere tid har eleverne i samarbejde med @_mariehertz_ udviklet en sæsonbetonet menu med økologiske råvarer fra @seerupgaard , høstet af eleverne selv 👩🏼🌾
Blandt andet kunne gæsterne smage:
“Grønt landskab”
Bund af strandbedeblade, creme fraiche m. Rabarbersaft og vesterhavsost, grøn asparges spaghetti, dampede hvide aspargeshoveder, radiser syltet i rabarbersaft, purløgsknopper og skovsyre
“Sommer på grillen”
Grillede fladbrød med dalarhvede og friskost toppet med sankede urter
“Engblomst sorbet”
Mælkebøtte og syren sorbet, hvid chokolade med bipollen
Hvis du ønsker at modtage updates på kommende arrangementer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev eller løbende holde øje med siden “det sker” på suhrs.dk 🍽 ...
Østerssmagning på Gastro og madmodige elever 🦪💪 ...
At rejse er at leve 🚂
Rejsedagbog af @mati.daza 🙌🏻 🇮🇹 ...
Vi går en spændende tid i møde ☀️
Suhrs Højskole får ny forstander pr. 1. August.
Som vores bestyrelsesforperson Johan K. Dal udtaler:
”Vi er ekstremt glade for at byde @rasmuswillig velkommen som vores nye højskoleforstander. Han er ikke blot den perfekte kandidat for Suhrs Højskole, men også en styrkelse for hele højskolebevægelsen. Willig besidder en sjælden evne til at kombinere etisk funderet teori med praktisk refleksion og handling i hverdagen. Han har forfattet flere bestsellende fagbøger og er medstifter af og forperson for @andelsgaarde.dk , der driver fremtidens regenerative landbrug, hvor alle kan blive gårdejere. Vi har tidligere haft fornøjelsen af at have Andelsgaarde på Suhrs Højskole, og vi ser frem til den fantastiske synergieffekt, som Rasmus vil bringe med sig som forperson i Andelsgaarde og medlem i Det Etiske Råd - @nationalt_center_for_etik
Rasmus er desuden en af arkitekterne bag Politikens kritiker- og debattørskole. Han har skrevet for @kristeligt Dagblad, Dagbladet @informationdk og skriver i dag fast for @politiken
@hojskolerne ...
Suhrs Højskole X Øens have
INVITATION
Kom til forårsmiddag med Omstillingsagenterne fra Suhrs Højskole🌱
Vi inviterer til fire-retters middag i de skønne jurder på Refshaleøen ved Øens Have. Kom og oplev en skøn grøntsagsmiddag, hvor vi vil udfører nogle af de bedste madkundskaber, vi har erfaret gennem de sidste måneder. Vi vil lave en skøn middag ud fra sæsonens friske råvarer fra Seerupgård, mens I kan nyde de smukke blomster- og grøntsagsomgivelser og gå i eksil fra Københavns ellers travle byliv.
Vi håber, at se så mange af jer! ☀️
23. Maj kl. 18.00
Pris: 250 DKK for 4 retter.
Begrænset antal billetter 🌪 Se mere på Suhrs.dk under arrangementer
Elever fra Suhrs’ grønne linje Omstillingsagent har i samarbejde med kok Marie Hertz udviklet aftens menu af lokale og økologiske råvarer fra Seerupgaard, høstet af eleverne selv 👩🌾
📸 @oenshave ...
Et lille tilbageblik på en vellykket højskoleweekend. Fredag arrangerede højskolegruppen Tina-condaerne grillmad med langborde i gården. Samtlige elever dimitterede med “diplom”, papirskokkehuer, blomster og et par personlige ord med på vejen fra Mathis. Lørdag gik turen til Kongens Have med efterfølgende “vogntur” med besøg på alle værelser. Den store dag blev afsluttet med live musik, dans og syng-med-pop-sange 🎶🕺🏽🪩
Når man går på højskole, har man altid masser af fortælle når venner og familie spørger “hvad lavede du så i weekenden?” ...
DIMISSIONSWEEKEND OG KÆRLIGHED 🇩🇰🫶🏽❤️🇩🇰🫶🏽🌸❤️ ...
“Ost, jeg vil ha’ ost.. jeg må ha’ ost!”🧀🎶
Valgfaget ost ost ost serverede de lækreste osteborde til frokost.
Vi har i dag besøg af @ostesnak_cheesetalks 🤌🏼
(Uddrag af ostesangen af Sebastian) ...
Omstillingsagenterne var forleden forbi @godis_gront for at høre om økologi, biodiversitet og de regenerative dyrkningsmetoder 🍅🥕🥒 ...
Vores nuværende og tidligere elever er både (mad)modige og gode til at sætte projekter i gang 🌪💪Det er Xenia, Niels, Noa og Emilie et rigtig godt eksempel på. Til sommer har de taget initiativ til at åbne deres egen pop-up restaurant på @stengaardenoko 🍅🥕🥒
Vi glæder os til at følge med i iværksætter-eventyret.
Fotos: @blaa_rammer ...
Suhrs Højskole havde i dag æren af at stå for dagens morgensang hos @koebenhavnsbiblioteker
Tak for det store fremmøde. Morgenstund har guld i mund ☀️
🎶 🎹 @kristian_bach_musik sørgede for musikken og en god morgengymnastik 🤸♀️ ...
Vi starter en ny uge med den magiske energi, vi bærer fra sidste uges pop-up restaurant. Her er et lille udpluk fra den fantastiske aften med @matildegrue 🍽
I fælles højskoleånd lykkedes det, at samle smukke farvede anretninger med hovedelementer af fisk og grøntsager. Hele aftenen var et stort sensorium af forår! 🌼 Vi håber, at vores gæster nød det i lige så høj grad som os, og mærkede den kommende sommer både på tungen, i luften og i sindet.☀️
TAK til @matildegrue for din måde at lære fra dig på og for at bringe en lille del af @blink_skagen ind på Suhrs 🫶🏼
📸 @pippimedloegpaa ...
I morgen får vi besøg af forventningsfulde gæster, som kan se frem til en helt særlig oplevelse. Hvert halve år åbner eleverne en Pop-up restaurant i samarbejde med en gastronomisk ildsjæl. På F23 har vi besøg af Matilde Grue, som udover at være tidligere elev her på Suhrs, står bag @blink_skagen , der gemmer sig i et gammelt fyrtårn.
I samarbejde med Grue, vil eleverne trylle en smagsfuld menu frem, med fokus på dansk og nordjysk madkultur. Der vil være fokus på lokale råvarer til at skabe velsmagende og bæredygtige retter. Men i særdeleshed, hvordan vi får mest smag ud af hver enkelt råvare og får hele råvaren i spil – specielt nu hvor inflation og krig også kan mærkes på økonomien.
Menuen udvikles i samarbejde med eleverne på Suhrs og det bliver til en aften, hvor vi kan lære mere om nordjysk gastronomi og smage på nogle af de bedste produkter fra havet og landet.
Menuen indeholder både fisk og grøntsager. Derudover vil der blive serveret hjemmelavede drikkevarer på urter og udtræk, måske en Gin og Tonic med strandarve eller en varm blomstertoddy? Lad os se, hvad vejret dikterer.
Alle billetterne blev revet væk og det er ikke uden grund🌪🙌🏻
📸 @_mariehertz_ ...
Syrlig balsamico, kæmpe oste, frisk fisk, smuk natur, autentiske togkupéer, masser af Gelato og hjemmelavet pasta 🍝 🍦Tak for denne gang Italien, vi ses snart igen! ...
Kære nuværende, tidligere elever og højskolelærere, husk at sætte et stort kryds i kalenderen d. 3. Juni 2023, hvor vi inviterer til årets sommerfest 🤌🏼🌸🕺🏼🥂 Ses vi til en masse fede højskoleworkshops og lækker mad?
@suhrs_elevforening ...
En vidunderlig rejse til Italien med Suhrs Højskole er snart ved vejs ende og vi drager mod Danmark igen med fyldte glutenmaver og taskerne fulde af ost, pølse, balsamico, pasta og bunker af lækre nye fund af tøj og smykker! Vi er mere end glade 💛💛💛🫶🏽🇮🇹🇮🇹🇮🇹 TAK for nu Italien! 🍦 ...
Vi var i går på producentbesøg til blandt andre en af de få lokale, familieejede Parmigiano Reggiano producenter, der findes her i Emilia Romagna 🧀 Vi blev vist rundt inde i mejeriet og i lagringsrummet hvor tusinder af parmesanoste lagres. Vi fik den lækreste frokost i mejeriets gårdbutik, med charcuteri og flere forskellige parmesanoste. Mejeriet producerer ca. 40 oste om dagen, der skal lagre mindst 12 måneder og gerne helt op til 48 hvorefter ostene sælges i butikker over hele verden 🙌🏼🇮🇹 ...
F23 er sendt godt afsted 🤗 Store oplevelser venter forude ! Suhrs egen SoMe-reporter var selvfølgelig med på perronen for at vinke farvel 👋🏼🥲 ...
København 🔜 🚂🇮🇹🍝☀️ ...
Valgfaget BAG har i dag arbejdet med gærdej og afholdt "Suhrs store snegledyst" 🌪🐌
Elever fra Det søde køkken kastede sig ud i Croquembouche og samarbejdets kunst 🙌🏻
📸 @astateglhus ...
Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Fortsætter du på hjemmesiden, afgiver du accept af, at det er OK.
OK