Besøg os

Du er meget velkommen til at besøge Suhrs Højskole. Vi bor midt i København – lige ved Kultorvet på Pustervig 8 – og vi glæder os til at tage imod dig, hvis du har lyst til at se skolen. Vi dækker dine rejseomkostninger til højskolen for op til 500,- dkkr.

OBS: GRUNDET DE SENESTE CORONA-RESTRIKTIONER HAR VI DESVÆRRE IKKE MULIGHED FOR AT RUNDVISE PÅ HØJSKOLEN I ØJEBLIKKET. DU ER MEGET VELKOMNE TIL AT RINGE ELLER SKRIVE TIL OS OG HØRE MERE OM HØJSKOLEN. DU KAN SE EN FILM HER, HVOR VORES UNDERVISER LOUISE VISER RUNDT PÅ HØJSKOLEN. VI GLÆDER OS TIL FORHÅBENTLIG SNART AT KUNNE MODTAGE BESØGENDE IGEN. 

Rundvisning

Hvis du overvejer at starte på Suhrs Højskole, kan du booke en rundvisning her. Under rundvisningen viser vi dig rundt på højskolen, så du kan se lokalerne, møde eleverne og mærke stemningen.

Som udgangspunkt viser vi helst rundt på hverdage. Men hvis ingen af de datoer passer, så skriv eller ring endelig til os. Så finder vi ud af det.

Book her og afvent bekræftelse.

Du er også meget velkommen til at ringe til os og aftale en tid på 33 12 80 53.

Åbent Hus

Vi holder løbende Åbent Hus-arrangementer på Suhrs, hvor der vil være mulighed for at få en rundvisning og blive introduceret til skolen. Vi byder på lidt kaffe, kage, en hjemmelavet øl eller noget andet godt. Vi har også Højskoleaftener og forskellige events, hvor du kan få et indtryk af vores højskole.

Højskoleaftener

En gang om måneden holder vi Højskoleaftener, hvor alle er velkomne. Her tager vi et relevant emne op til debat, når vi får besøg af forskellige foredragsholdere.

Se vores kommende Højskoleaftener her og på Facebook.

Events

Vi laver løbende events på Suhrs Højskole, som du er hjertelig velkommen til. Det kan eksempelvis være et madbyttemarked, en kombucha-workshop eller en pop-up restaurant. Du kan også opleve os på Folkemødet på Bornholm, hvor vi serverer lokal mad i Højskolernes Folkekøkken.

Se vores kommende events her og på Facebook.