Besøg os

Suhrs Højskole ligger midt i København i Pustervig 8 – lige ved Kultorvet, Strøget, Nørreport og Rundetårn.

Du er meget velkommen til at komme på besøg og få en rundvisning på højskolen*.

Se tidspunkter for rundvisninger og book et besøg i formen herunder.

*Hvis du bor i Danmark og mere end 100 km fra højskolen, dækker vi dit køb af orangebilletter (tur/retur). Vi opfordrer til at togbilletterne bookes i et tidsrum, der giver mening i forhold til rundvisningen. Vi dækker maximalt 500 kr. i alt tur/retur. Denne mulighed gælder kun, hvis du har interesse for vores lange ophold. Vent med at købe en billet til vi har bekræftet rundvisningen. 

Efter rundvisningen sendes et billede af kvitteringen påført dine kontooplysninger, hvorefter vi udbetaler beløbet så hurtigt som muligt.

Ønsker du at gøre brug af denne mulighed, bedes du skrive til kontakt@suhrs.dk på forhånd.

Følg desuden gerne med i dagligdagen på vores Instagram og Facebook.

 

Foreign student?
As a foreign student at Suhrs Højskole you must be prepared for the fact that all teaching is in Danish. Therefore you most be able to speak and understand Danish to a certain degree. Read more here. 

 

 

BOOK EN RUNDVISNING

Du får mulighed for at mærke stemningen, se faciliteterne og stille alle de spørgsmål,
du har lyst til.

Vi viser rundt på følgende tidspunkt:

Tirsdag: kl. 10-11

Onsdag: kl. 16-17

Hvis tidspunktet ikke passer, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning.

Kontakt@Suhrs.dk

Hvis du har spørgsmål her og nu, må du endelig ikke tøve med at kontakte enten Lola eller Louise på Tlf.: 33 12 80 53 mellem kl. 9-14, alle hverdage.

 

 

Ferieperioder:

Højskolen holder juleferie mellem jul og nytår, samt sommerferie i ugerne 28, 29, og 30. Vi rundviser ikke i disse uger.

 

1

Hvilken linje overvejer du?

Overvejer du at bo på skolen?


keyboard_arrow_leftPrevious

Nextkeyboard_arrow_right

FormCraft – WordPress form builder

Følg med i elevernes ophold

Mikrobølgeovn-dansen i kombination med @cphdistortion

Kæmpe win at højskolen ligger midt i København hvor alting kan ske

#suhrs #suhrshøjskole #cphdistortion #københavn #højskoleikøbenhavn
...

31 0

OPSKRIFT 🍓 Dekorativ pavlova med friske bær og vaniljecreme. Husk at gemme opskriften til senere📍

Du skal bruge 👇

Marengs
150g æggehvide
300g flormelis

Pisk æggehvider og flormelis på en røremaskine eller kraftig håndmixer til marengsen er sej og sprøjtbar.
Tegn en cirkel på dit bagepapir, vend det om og smør marengs ud på til kanten af cirklen.
Brug en “St Honoré tyl” til at sprøjte en flot kant. Bag marengsbunden ved 150C Uden varmluft i ca 40 minutter. Hvis du ikke har en tyl kan du også bare smøre det ud med en palet.

Vaniljecreme
250g fløde
150g cremefraiche 38 %
150g mascarpone
1 vaniljestang
75g flormelis
25g citronsaft
Skal fra 1 citron

Desuden
Friske bær og grønt til pynt

Bland alle ingredienser sammen i en skål og pisk på maskine eller med håndmikser til en fast men glat creme.

Anret din bund på et fad, læg en god klat af cremen ovenpå og anret med friske bær. Spiselige blomster og grønt er også flot at pynte med.

Velbekomme!

Video:
@yornas - underviser på Suhrs i ‘Det søde køkken’

#suhrs #suhrshøjskole #højskole #højskolerne #højskoleliv #opskrift #kage #kageopskrifter #kageopskrift #opskrifter #pavlova #bær #jordbær #sommerbær #marengs #pavlovaopskrift #mad #madlavning #sødt #københavn #sommer #kager
...

91 0

OPSKRIFT 🍩 Fluffy doughnut med rabarber og creme. Husk at gemme📍

Dej
550g stærk hvedemel f.eks manitoba
60g sukker
10g fint salt
15g gær
4 æg
Skal af 1 citron
150g sødmælk
125g smør

2 liter neutral olie (f.eks solsikkeolie) til friture.

Tilsæt alle ingredienser pånær smør til en røreskål og ælt ved middel hastighed i ca 8 min. Lad dejen hvile i 5 min og tilsæt nu smørret lidt af gangen ved medium/lav hastighed. Når alt smørret er indkorporeret i dejen æltes den 5 min. ved høj hastighed.
Læg film over skålen og lad dejen hæve til den er fordoblet i størrelse ca 2 timer. Slå dejen ned og lad den hæve i skålen i køleskabet natten over.

ELLER
Skær den i stykker af ca. 50g og form hvert stykke til en kugle. Lad dem hæve på en meldrysset plade/bord til de er fordoblet i størrelse. Ca. 1 time, hvis dejen ikke har været på køl, og ca. 3 timer hvis du har haft den på køl natten over. Sørg for der er god plads mellem dem så de ikke hæver sammen.

Varm olien op til 180C flyt forsigtigt dine doughuts med en palet, så luften ikke går ud af dem. Smid dem ned i den varme olie, og pas på du ikke brænder dig! Lad være med at fylde gryden for meget. Put 2-3 i af gangen og vend dem når de er mørkt gyldne. Tag dem af olien, placer dem på et stykke køkkenrulle, og rul dem derefter i sukker.

Når de er kølet ned kan du fylde dem med rabarberkompot og creme.

Rabarberkompot
300g rabarber
150g sukker
10g vaniljesukker

Skyl og hak rabarber i stykker, smid dem i en gryde med sukker og vanilje og kog dem møre ved lav varme, Hvis kompotten virker meget lind, lad den koge ind lidt yderligere.

Flødecreme
½ liter sødmælk
65g sukker
10g vaniljesukker eller 1 stang
1 dl æg
40g maizena
50g kold sødmælk
50g smør
175g stift pisket flødeskum

I en skål opløs maizena i de 50g sødmælk og pisk æg i
I en gryde kog ½ l sødmælk, sukker og vanilje. Når det koger hældes halvdelen over æggeblandingen under omrøring. Derefter hældes det hele tilbage i gryden og der PISKES GODT til cremen tykner. Sluk varme, tilsæt smør og put i en beholder med film helt tæt til cremen og sæt på køl til næste dag.

Pisk op inden brug næste dag, og vend med stift pisket flødeskum.

@yornas

#opskrift #opskrifter
...

78 0