Besøg os

Du er meget velkommen til at besøge Suhrs Højskole. Vi bor midt i København – lige ved Kultorvet på Pustervig 8 – og vi glæder os til at tage imod dig, hvis du har lyst til at se skolen. Vi dækker dine rejseomkostninger til højskolen for op til 500,- dkkr.

Rundvisning

Hvis du overvejer at starte på Suhrs Højskole, kan du booke en rundvisning lige her. Under rundvisningen viser vi dig rundt på højskolen, så du kan se lokalerne, møde eleverne og mærke stemningen.

 

Du er også meget velkommen til at ringe til os og aftale en tid på 33 12 80 53.

“”
1

Vælg en dato

Vælg et tidspunkt

Navn

Telefonnummer

Baggrund for dit besøg

0 /

Previous
Next

FormCraft – WordPress form builder

Åbent Hus

Vi holder løbende Åbent Hus-arrangementer på Suhrs, hvor der vil være mulighed for at få en rundvisning og blive introduceret til skolen. Vi byder på lidt kaffe, kage, en hjemmelavet øl eller noget andet godt. Vi har også Højskoleaftener og forskellige events, hvor du kan få et indtryk af vores højskole.

Højskoleaftener

En gang om måneden holder vi Højskoleaftener, hvor alle er velkomne. Her tager vi et relevant emne op til debat, når vi får besøg af forskellige foredragsholdere.

Se vores kommende Højskoleaftener her og på Facebook.

Events

Vi laver løbende events på Suhrs Højskole, som du er hjertelig velkommen til. Det kan eksempelvis være et madbyttemarked, en kombucha-workshop eller en pop-up restaurant. Du kan også opleve os på Folkemødet på Bornholm, hvor vi serverer lokal mad i Højskolernes Folkekøkken.

Se vores kommende events her og på Facebook.