Sommelier & Bryg

sommelier & bryg

På SOMMELIER & BRYG oplever du et bredt spektrum af drikkelse, lige fra hjemmelavet øl, forfinede naturvine, limonade, te og kaffe, til kreative sirupper til alkoholfri mocktails. Vi udforsker også det spændende univers af fermenterede drikke, når vi brygger boblende kombucha med urter, frugt og andre spændende smagsgivere.

Eksperimenter og smagninger

Lær at sætte ord på dine duft- og smagssanser gennem blindsmagninger, når du brygger eller eksperimenterer i vores elevbar midt i København. Alle kan være med, uanset kendskab til brygning, vin, kombucha m.m., og der er ikke noget, som er rigtigt og forkert, når vi smager. På linjen vil smagslære og værtskab blandt andet sætte rammen for ugentlige aktiviteter, som flettes sammen med den øvrige undervisning. Vi blindsmager, anmelder, brygger, parrer mad og vin, og besøger marker og producenter i både Danmark og Italien. Vi sanker efter årstiden, og går på æblerov og brygger cider af det, vi finder.

 

Æstetik og smagsoplevelser

På SOMMELIER & BRYG møder du erfarne vinkendere og gæstelærere, der har sat deres præg på den københavnske bar- og restaurantscene. Uanset om du drømmer om at mestre kunsten at parre vine eller ønsker at skabe unikke mocktails, bliver du guidet gennem en verden af flydende kunst og smagsoplevelser, med og uden alkohol. SOMMELIER & BRYG er altid med i barudvalget og du vil være med til at forme og styre højskolens vin- og fermenteringskælder.

 

FÆLLESFAG OG VALGFAG

Du designer selv dit ophold og kan vælge linjer og valgfag, som fokuserer på det, du er mest interesseret i. Udover dit linjefag har du også fællesfag på tværs af linjerne, såsom Verdenskøkken, Madsociologi, Smag på, Pop-up restaurant og vores gastronomiske rejse til Italien.

Du kan læse mere om valgfagene her.

 

oplevelser for livet

Suhrs handler om mere end mad, og vi har hverken karakterer eller prøver. Højskolelivet er i fokus, og det betyder et væld af oplevelser, blandt andet teaterture, kulturaftener, fester, hygge og samvær. Alt efter årstiden tager vi også på ture til skov og vand, og besøger inspirerende iværksættere, der er med til at gøre en forskel. Uanset om du vælger at bå hjemme eller på højskolen, kommer du til at have din daglige gang midt i København – tæt på både Strøget, Nørreport Station og Kongens Have. Vent ikke for længe med at tilmelde dig, da vi har et begrænset antal pladser og værelser.

 

Spørgsmål?

Læs vores Q&A lige her

Du er altid velkommen til at ringe til os på 33128053 alle hverdage mellem kl. 9 – 14.