Om Suhrs Højskole

Suhrs Højskole ligger midt i København. Du finder os ved Kultorvet og med kort afstand til Kongens Have, Strøget, Rundetårn og Nørreport station.

Suhrs er den eneste højskole i hovedstaden, hvor du både kan bo på skolen eller være dagelev.

Vi er en højskole med fokus på madlavning, bæredygtighed, omstilling og kreativitet.

Vi bygger videre på mere end 100 års erfaring fra vores tid som Suhrs Husholdningsskole, og et engageret hold af ildsjæle underviser i dag på skolen.

Book en rundvisning

 

Vores elever

Suhrs er en unik mulighed i dit sabbatår, til at finde inspiration og blive klogere på dig selv i et trygt fællesskab. Ofte er størstedelen af eleverne i 20’erne, men det ændrer sig fra hold til hold. Vi har både haft yngre elever, som begynder lige efter gymnasiet, studerende som tager en pause fra studiet eller ældre elever, som ønsker et skift i arbejdslivet. Fælles for dem alle er, at de har sat sig for at prøve noget nyt og at de vil fællesskabet.

På Suhrs er maden omdrejningspunkt for meget af det, vi er sammen om, uanset om det er undervisning, samvær, måltider, rejser, events, hverdage eller fester.
Det betyder IKKE, at du skal være rigtig god til at lave mad i forvejen for at gå på Suhrs! Alle er velkomne og kan modtage undervisning på flere niveauer. Vi har hverken optagelsesprøve, eksamener eller karakterer. Du designer selv dit ophold ved at vælge linjer og valgfag, som fokuserer på det, du selv er mest interesseret i.

Du kan få et overblik over linjer, valgfag og fællesfag her.

Eleverne på skolen er både danske og internationale. Du kan sagtens få et skønt ophold her, selv om du primært taler et andet sprog. Vi forventer blot, at du kan forstå et basalt dansk, da undervisningen foregår på dansk.

Læs, hvad vores elever fortæller om højskolen her

Bestil digital brochure her

talks, sommerkurser og events

Udover vores lange højskoleophold afholder højskolen korte kurser.  Vi arrangerer også løbende events og gratis talks, hvor alle er velkommen.

Læs mere om vores korte kurser her

Læs om vores events her