Hjemmesiden anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
Tag på sommerkursus og lær at lave skøn verdensmad !
Hvorfor rejse verden rundt, når du kan holde ferie i skønne Danmark?
På kurset kommer du på en kulinarisk rundtur til følgende køkkener:
Sydamerika: Oplev autentiske retter som ceviche og empanadas, og lær om brugen af krydderier og friske råvarer.
Italien: Lær at lave hjemmelavet pasta, simre saucer som Carbonara, og mon ikke vi også kommer omkring tiramisu.
Frankrig : Fordyb dig i franske teknikker og tilbered klassikeren coq au vin samt simple friske garniture.
Herudover skal vi spise en festmiddag – og så skal vi verden rundt med højskolesangbogen.
Alle kan være med, uanset niveau og spisevaner.
Du kan se programmet for kurset længere nede på siden, som vi opdaterer løbende.
Obs. Billederne er eksempler, og ikke nødvendigvis retter vi kommer til at lave på kurset.
Underviser: Frederik Sølver
Frederik er uddannet kok og fra Brdr. Price’s dansk/franske bistro, hvor de franske tilberedninger og smage lagde bunden for hans grundkøkken.
Vi har et begrænset antal pladser, vent derfor ikke for længe med at tilmelde dig.
(Med forbehold for ændringer)
Kurset er fra den 29. juni – 5. juli 2025.
Hvis du ønsker at få en mail, når vi åbner for tilmelding, kan du skrive til kontakt@suhrs.dk.
Kursist ikke boende (dagelev): 5.400 DKK
Kursist boende i dobbeltværelse: 6.900 DKK
Tag dine kollegaer, venner, eller familiemedlemmer med på højskole! Hvis I er 3 personer, som kender hinanden, kan I ved at tilmelde jer samtidig få 500 DKK hver i rabat, hvis I deler et 3 prs. værelse (Rabatten gælder ikke for dagelever). Rabatten frafalder, hvis én af jer melder fra – og tilmeldingsgebyret returneres ikke. Du tilmelder dig som “kursist boende i dobbeltværelse”, under bemærkning skriver du ” rabat og navn + efternavn” på de to personer, du ønsker at dele værelset med.
Da vi har begrænset antal værelser, tilbyder vi ikke enkeltværelser.
I stedet henviser vi til Booking.com eller overnatningsmuligheder såsom:
Suhrs Højskole ligger midt i København – to minutters gang fra Nørreport i et hyggeligt byhus under byens tage. Højskolen har ikke en elevator.
Vi er en højskole med fokus på mad, kreativitet og omstilling.
Vi bygger videre på mere end 100 års erfaring fra vores tid som Suhrs Husholdningsskole, og et engageret hold af ildsjæle underviser i dag på skolen.
Du er altid velkommen til at ringe til os på 33 12 80 53 og høre mere om kurserne og højskolen.
Søndag den 30/6
Kl. 14.30 Ankomst for boende kursister
kl. 14.45 Ankomst for ikke boende
Kl. 15.00 Velkomst
Kl. 18.00-18.45 Aftensmad
19.00-20.30 Fællesaktivitet
Mandag 1/7
Kl. 8.00-8.45 Morgenmad
KL. 8.45-9.00 Morgensamling
kl. 9.00-9.30 Pause
Kl. 9.30 Verdenskøkken
Kl. 12.30 Frokost
Kl. 13.15 Pause
Kl. 14.00 Verdenskøkken
Kl. 16.00-18.00 Pause og kage
Kl. 18.00-18.45 Aftensmad
Kl. 19.00-20.30 Fællesaktivitet
Tirsdag den 2/7
Kl. 8.30-8.45 Morgenmad
Kl. 8.45-9.00 Morgensamling
Kl. 9.00 – 9.30 Pause
Kl. 9.30-12.30 Verdenskøkken
Kl. 12.30-13.15 Frokost
Kl. 13.15-14.00 Pause
Kl. 14.00-16.00 Verdenskøkken
Kl. 16.00-18.00 Pause og kage
Kl. Fællesaktivitet
Onsdag den 3/7
Plan for dagen: Fællesudflugt med de andre sommerkurser.
Kl. 8.00-8.45 Morgenmad
Kl. 8.45-9.00 Morgensamling
Kl. 9-9.30 Pause
Kl. 9.30-16.00 Fællesudflugt
Kl. 16.00-18.00 Pause
Kl. 19-20.30 Fællesaktivitet: Spil og tændt ekspressomaskine
Torsdag den 4/7
Kl. 8.00-8.45 Morgenmad
Kl. 8.45-9.00 Morgensamling
Kl. 9.00-9.30 Pause
Kl. 9.30-12.30 Friformiddag oplev København
Kl. 12.30-13.15 Frokost
Kl. 13.15-14.00 Pause
Kl. 14.00-16.00 Verdenskøkken
Kl. 16.00-18.00 Pause og kage
Kl. 18.00-18.45 Aftensmad
Kl. 19.00-20.30 Fællesaktivitet
Fredag den 5/7
Kl. 8.00-8.45 Morgenmad
Kl. 8.45-9.00 Morgensamling
Kl. 9.00-9.30 Pause
Kl. 9.30-12.30 Verdenskøkken
Kl. 12.30-13.15 Frokost
Kl. 13.15-14.00 Pause og kage. Fernisering (keramikholdet).
Kl. 14.00 – 16.00 Verdenskøkken
Kl. 18.00 – 18.45 Festmiddag
Kl. 19.00-20.30 Hygge og bar
Lørdag den 6/7
Kl. 8.00-8.45 Morgenmad
Kl. 8.45-9.30 Pause
Kl. 10.00 Senest afrejse. Farvel og på gensyn