Studiepraktik

Vi søger på nuværende tidspunkt to praktikanter, der kan se sig selv i højskolelivet.

Praktik som højskolelærer

Til en praktik som højskolelærer-praktikant søger vi en studerende, som har minimum 2 års studier bag sig, og som har lyst til at prøve højskolelærergerningen og indgå som en ligeværdig del af vores lærerkollegium med kostskolearbejde, fællesfag og undervisning på en af vores linjer og/eller et eller flere af vores valgfag. 

Praktikken er ulønnet, meritgivende, ects-point efter aftale med dit studie.

Undervisning, forberedelse og kostskolearbejde svarende til 37 timer om ugen, er fordelt på alle ugens dage og mellem kl. 7.30 til kl. ca. 20. Hvis du ønsker praktik på halv- eller deltid hører vi også gerne fra dig, men i udgangspunktet er praktikken fuldtid. Praktikperioden løber fra d. 05.01.24 til d. 07.07.24 – hvis du ikke har mulighed for at komme i praktik i den fulde periode, hører vi stadig gerne fra dig. Du vil blive tilknyttet en praktikkoordinator på skolen. 

 

Fleksibel praktikstilling

Til en fleksibel praktikstilling søger vi en studerende eller ledig, der gerne vil prøve kræfter med en vifte af højskoleopgaver, der spænder fra kommunikation, eventplanlægning, administration, praktiske opgaver, og eventuelt valgfagsundervisning, oplæg og rejse til Italien.

Praktikken er ulønnet, meritgivende, ects-point/beskæftigelsesgrad efter aftale med dit studie, A-kasse eller kommune. Praktikken ligger fordelt på alle ugens dage og mellem kl. 7.30 til kl. ca. 20. Praktiktiden aftales ud fra ønsker og kvalifikationer, men skal helst ligge et sted mellem 18 og 37 timer om ugen. Praktikperioden løber fra d. 05.01.24 til d. 07.07.24 – hvis du ikke har mulighed for at komme i praktik i den fulde periode, hører vi stadig gerne fra dig, dog vil vi prioritere ansøgere, der har mulighed for at komme i minimum 8 ugers praktik. Du vil blive tilknyttet en praktikkoordinator på skolen. 

 

Ansøgning

En kort ansøgning med en beskrivelse af dig selv og din motivation for at søge samt dit CV med uddannelses- forenings- og erhvervserfaring vedlægges.

Vi opfordre alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at ansøge.

Ansøgning sendes til praktikkoordinator Lean Pejtersen på lean@suhrs. dk snartest muligt og senest d. 15. november 2023.

 

Kort om Suhrs Højskole

Suhrs Højskole ligger i centrum af København og er en folkehøjskole med fokus på bæredygtighed, kultur og mad.

Vi har tre linjefag:

  • Omstillingsagent
  • Kultur og Byliv
  • Gastro 

Vi har også en række valgfag og fællesfag som fx Klatring, Verdenskøkken, Litteratur, Madpolitik, Natur/retur, Bag, Madpolitik, Iværksætteri, Det søde køkken og Keramik. 

 

Vi lægger som folkehøjskole samme vægt på, at undervisning og samvær er ligestillede, på fællesskabet og på den individuelle og kollektive dannelse. Vi er en byhøjskole med en stærk kollektivistisk  ånd blandt både elever og medarbejdere, hvor vi alle tager vare på værdier som medansvar, kvalitet og hverdagsæstetik, som vi har med os fra dengang skolen var husholdningsskole.