Efterårshold

Brug efteråret på højskole midt i København

Vil du på madhøjskole i efteråret og drømmer du om at der skal ske noget nyt? Tag på Suhrs og få din daglige gang i hjertet af København – tæt på Nørreport Station.

Du kan bo hjemme eller på højskolen. Da vi har et begrænset antal værelser, er det en rigtig god idé at tilmelde dig i god tid.

Vi har to optag om efteråret. 1. optag i august og 2. optag i september. Hvis du vælger 1. optag får du mulighed for at vælge flere valgfag.

Alle har en grund til at tage på højskole, hvad er din?

 

Mærk højskolestemningen

 

Book en rundvisning

 

Læs om datoer og priser her

linjer, valgfag, skema

 

Du kan læse mere om alle linje- og valgfag her.

Vi har hverken prøver eller karakterer, og dit valg af linje afhænger af, hvad du er mest nysgerrig på.

Vælger du længste ophold har du mulighed for at skifte linje halvvejs. Derudover kan du vælge op til ca. 4 valgfag, som hver især løber over en periode på omkring 4-6 uger.

Valgfagene skifter fra hold til hold, og alt efter om du vælger 1.  eller 2. optag. Det er derfor en god idé at vælge 1. optag, hvis du ønsker at vælge så mange valgfag som muligt. Valgfagene hører ikke til en bestemt linje.

Du kan møde lærerne her.

Eller læse hvad tidligere elever fortæller om at gå på Suhrs her. 

Bestil materialE om højskolen

Udover dit linjefag har du også fællesfag på tværs af linjerne. Du kan se et eksempel på et skema herover.

Verdenskøkken er et af Suhrs mest populære fag. Her laver vi mad og udveksler kultur med mennesker, der er vokset op i en anden madkultur end den gængse danske. Vi har tidligere fået besøg fra Sri Lanka, Iran, Mexico, Balkan, Japan og mange andre.

Du kan også se frem til vores pop-up, hvor en gastronomisk ildsjæl overtager undervisningen i 3 dage og, i samarbejde med eleverne, skaber en helt særlig pop-up restaurant.

I efteråret rejser vi 10 dage til Italiens Ligurien og Piemonte ved Middelhavet.

Du bliver også taget med på en højskolerejse fyldt med talks, “smag på” oplevelser, fester – og fremfor alt: et helt særligt fællesskab.

tilmeld

 

 

"Jeg havde i lang tid haft lyst til at prøve København af, og Suhrs gav derfor mulighed for både at kombinere min store interesse for mad med muligheden for at prøve at bo i København" - Tidligere elev