Pitstop - en pause fra studiet eller arbejdet

"Jeg valgte som pitstop-elev, at tage på højskole som en pause fra studie og – hverdagslivet, og jeg kan klart anbefale det til alle som synes det lyder tiltrækkende. Mit højskoleophold har givet mig den “reset” som jeg virkelig havde behov for" - Tidligere pitstop-elev på Suhrs

Pitstop på suhrs højskole

 

Du kan få op til 460 kroner i rabat pr. uge som pitstopper.

Pitstop rabatten gives kun ved et langt ophold (20 eller 25 uger)  Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og du skal have et dansk statsbrogerskab.

 

  • Pause fra en videregående uddannelse eller mellem en bachelor og kandidat.

Hvis du trænger til en pause fra din videregående uddannelse, har du mulighed for at tage et pitstop. Selvom du er godt i gang med studiet, kan du stadig få brug for at bremse op og reflektere. På Suhrs kan du lægge bøger, præstationspres og opgavestress på hylden. På Suhrs har vi hverken eksaminer eller karakterer.

Årsagerne til en pause kan være vidt forskellige: måske eksamens – og læsemængden er begyndt at fylde for meget, nogen er i tvivl om, hvorvidt de har valgt den rigtige studieretning og leder efter nye uddannelsesveje, mens andre er glade for uddannelsen, men trænger til en pause for derefter at vende tilbage med fornyet energi og inspiration.

Hvis du har en eksamen, der forhindrer, at du kan begynde på de fastlagte datoer, kan du kontakte os for en eventuel løsning.

Download blanketten, hvis du er studerende her:

DOWNLOAD

Skriv “Pitstop studie” under “opmærksomhedspunkt” i tilmeldingen. Send derefter den udfyldte pitstop ansøgningsblanket, sammen med et billede af dit gyldige studiekort til kontakt@suhrs.dk. Vi vender tilbage med et svar på ansøgningen hurtigst muligt. Støtten ydes i begrænset omfang.

Læs her om Fie som tog et pitstop, for derefter at vende tilbage til studiet med nye perspektiver.

 

  • Pause fra dit arbejde 

Ordningen er også mulig at søge, hvis man ønsker en pause eller et karriereskift i arbejdslivet.

Download blanketten her:

DOWNLOAD

 

Skriv “Pitstop arbejde” under “opmærksomhedspunkt” i tilmeldingen. Send derefter den udfyldte ansøgningsblanket. Vi vender tilbage med et svar på ansøgningen hurtigst muligt. Støtten ydes i begrænset omfang.

 

Spørgsmål?

Er du interesseret i at høre mere om muligheden for at tage på pitstop på Suhrs, så ring til os, vi tager gerne en snak om dine muligheder: 33 12 80 53