Pitstop

Pitstop – pause fra dit studie

 

Hvis du trænger til en pause fra din videregående uddannelse, har du mulighed for at tage et pitstop på Suhrs Højskole.

Årsagerne kan være vidt forskellige: måske eksamens – og læse mængden er begyndt at fylde for meget, nogen er i tvivl om, hvorvidt de har valgt den rigtige studieretning og leder efter nye uddannelsesveje, mens andre er glade for deres studie, men trænger til en pause for derefter at vende tilbage til studiet med fornyet energi og inspiration.

Selvom du er godt i gang med din videregående uddannelse, kan du stadig få brug for at bremse op og reflektere. På Suhrs kan du lægge bøger, præstationspres og opgavestress på hylden. Her har vi hverken eksaminer eller karakterer.

Du kan få op til 440 kroner i rabat pr. uge som pitstopper*.

Skriv “Pitstop” under “Lidt om dig selv” i tilmeldingen. Send derefter den udfyldte pitstop ansøgningsblanket til kontakt@suhrs.dk. Vi vender tilbage med et svar på ansøgningen hurtigst muligt.

Download blanketten her

*Pitstop rabatten gives kun ved et langt ophold (20 eller 25 uger) og den kan kun udløses ved fremvisning af et gyldigt studiekort (billedet af studiekortet vedhæftes pitstop blanketten). Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og du skal have et dansk statsbrogerskab.

Hvis du har en eksamen, der forhindrer, at du kan begynde på de fastlagte datoer, kan du kontakte os for en eventuel løsning.

Er du interesseret i at høre mere om muligheden for at tage på pitstop på Suhrs, så ring til os, vi tager gerne en snak om dine muligheder: 33 12 80 53

 

Her kan du læse om Fie, som valgte at tage en pause fra sit studie og starte på Suhrs.