Omstillingsagent

Omstillingsagent

Omstillingsagent er linjen, hvor vi beskæftiger os med grøn omstilling, bæredygtighed og klima. Vi omsætter idéerne til praksis i køkkenet både med og uden kød.

Vi har fokus på løsninger, og på, hvordan vi omstiller os til en bæredygtig fremtid fyldt med mad, smag og grøn udvikling i pagt med naturen.

Gastronomisk grønne fingre

På linjen tilbereder vi velsmagende grøn mad. I selskab med vores dygtige kok udvikler vi gastronomisk grønne fingre og lærer hvordan smag og konsistens gør vores retter levende.

Vi arbejder med fermentering, hvor vi bl.a. laver vores egen kimchi, sauerkraut, kombucha og meget andet. 

Og vi udforsker naturens spisekammer på sanketure til skov og strand efter tang, bær, urter, blomster og frø. Og bruger vores fund i køkkenerne.

Selvforsyning midt i København

Vi får jord under neglene, når vi gror vores eget grønt i vinduer, byhaver og spirefarme. Og opdager at havelivet også kan dyrkes i storbyen.

Og så lader vi os inspirere af bæredygtige og selvforsynende initiativer i København, hvor vi bl.a. kigger på byhøst, tagfarme, maritime nyttehaver, bybier og urban farming. 

Grønt liv

Vi arbejder med cirkulært forbrug og opdager, hvor meget vi selv kan skabe, bytte og genudnytte i stedet for at købe nyt. Du vil bl.a. blive introduceret til gendyrk, DIY, upcycling og mindskning af madspild. 

På Omstillingsagent bliver du klædt på til at tage stilling – og til selv at handle, skabe og implementere dine idéer. Du vil opdage, hvor meget du selv kan gøre for at leve både grønt og godt i overensstemmelse med naturen og sæsonerne. 

Læs mere om de fag vi dykker ned i på Omstillingsagent: Grøn Gastronomi, fermentering og Gro, høst & genbrug