Toke

Hvad hedder du?

Toke Haahr Katic

Hvornår gik du på Suhrs?

Jeg startede i marts måned, fordi jeg var forhindret i at starte i februar grundet udlandsrejse. Selvom jeg startede lidt senere, blev jeg lynhurtigt venner med dem, der havde startet på højskolen en måneds tid før mig.

Hvorfor valgte du Surhs?

Jeg blev anbefalet højskolen gennem en kammerat, der havde taget et sommerkursus på Suhrs. Vi endte med begge at melde os til forårsholdet uden, at vi havde aftalt det. Så da jeg mødte ham på højskolen på min første dag, blev jeg ret overrasket. Vi kendte ikke hinanden super godt inden højskolen. I dag er vi rigtig gode venner, der tit laver ting sammen.

Derudover fik jeg en rundvisning af forstanderen, inden jeg startede, og var solgt med det samme. Jeg har altid godt kunne lide at lave mad, og Suhrs skaber nogle virkelig gode rammer for at kunne eksperimentere med madlavning.

Boede du på skolen?

Nej, jeg boede 15 minutter derfra. Under mit højskoleophold var jeg kun hjemme for at sove. Resten af tiden brugte jeg på Suhrs med at hygge mig med alle de skønne mennesker der boede på skolen.

Hvilken linje havde du?

Omstillingsagent

Hvad synes du om linjen?

Den har fået mig til at spærre øjnene op for, hvad bæredygtighed er. Under og efter mit højskoleophold har jeg oplevet en transformation af mig selv, der har ledt til mange ændrede vaner til gavn for mig selv og klimaet. Derudover er det bare en fed linje, hvor man hygger max, og virkelig får prøvet nogle af sine personlige grænser af.

Hvad var det bedste ved dit ophold?

Det allerbedste har helt sikkert været de venskaber, jeg har skabt på skolen. Jeg har mødt nogle mennesker her, som jeg ikke tror, jeg havde mødt noget andet sted.

Derefter var turen til Folkemødet på Bornholm helt vildt. Det var sådan en god oplevelse at rende rundt til alle debatterne. Men det vildeste var, da vi serverede mad fra Suhrs egen madbod til hvad føltes som samtlige gæster på Folkemødet. En sjov og lærerig opgave.

Og altså. Når man har 40+ madglade mennesker samlet under ét tag, er maden bare helt fantastisk til hvert eneste måltid!

Hvad har Suhrs betydet for dig

Personligt er jeg blevet meget mere udadvendt og selvsikker. Desuden har jeg på baggrund af mit ophold på Suhrs lært, hvordan man udarbejder og præsenterer madevents. Noget som jeg arbejder med i mit nuværende erhverv.

Hvorfor vil du anbefale at gå på Suhrs Højskole?

Jeg vil helt klart anbefale Suhrs Højskole til dig, som er kreativ og nysgerrig på livet. Jeg har fået enormt meget ud af mit højskoleophold – især venskaberne.