Gastro

GLÆDEN VED GASTRONOMI

Gastro er for dig, som ønsker at lære mere om mad og gastronomi. På Gastro er der plads til alle ambitionsniveauer: Du kan både være helt almindeligt glad for at lave god mad – og aspirere til at blive kok.

Det vigtige er, at du synes det er spændende at nørde mad og teknikker, der ligger lidt ud over de sædvanlige.

MESTERLÆRE

På Gastro lærer vi teknikker, som profesionelle kokke gør brug af. Det kalder vi Mesterlære.

Men der bliver også masser af tid til leg og eksperimenter, når vi går i dybden med emner som jord til bord, sæsonkøkken, nose to tail og molekylær gastronomi.

sauce og nitrogen

Vi finpudser lige så gerne saucer og fonder, som vi arbejder med sous vide, eller laver is med nitrogen.

Og så smider vi forklæderne og lægger et besøg ind hos nogle af Københavns mest madkyndige kokke og iværksættere.

Mærk suset

Vi kommer til at eksperimentere med anretning, så serveringerne imponerer og arbejder med, hvordan man udvikler og sammensætter en menu.

Og vi mærker suset, når vi overtager en restaurant, hvor rigtige gæster skal smage vores kreationer.

MADMENNESKER

På Gastro arbejder vi tæt sammen med andre, som deler vores passion for mad og gastronomi – og får gode kontakter i det københavnske madmiljø.

Vores undervisere er dygtige og kreative kokke, der har forstand på at undervise. Så der er både højt til loftet og rart at være i køkkenet.

Læs mere om de fagområder vi dykker ned i på Gastro: Madhåndværk, Mad & Sensorik og Foodlab.