Madhåndværk

/ Fagområde på Gastro

Madhåndværk

Når vi arbejder med madhåndværk, bliver vi klædt på med de basale teknikker i køkkenet, som professionelle kokke gør brug af hver dag. 

Her lærer du eksempelvis teknikker til at hakke grøntsager, filetere fisk, stege en bøf, legere en sauce eller pochere et æg. 

Du får erfaring i at håndtere både råvarer og køkkenudstyr. Du vil bl.a. lære at udskære et helt dyr, eksempelvis kyllinger eller kaniner, og du lærer, hvordan du kan bruge alle dele af dyret i både klassiske og moderne retter. 

Du bliver også klogere på brugen af pander, gryder, knive, termomixere, dehydratorer, trykkogere, ismaskiner og en masse andet køkkengrej, så du kan begå dig i både større og mindre køkkener. 

Madhåndværk er ikke et decideret fag, men en tilgang og teknikker, som du vil lære løbende på Gastro-linjen.

Fagområde på gastro