Frederik Sølver

Frederik har altid haft en kærlighed for mad og at se råvarens udvikling, fra den ligger rå på køkkenbordet til den bliver placeret på tallerkenen.

Han elsker at lege og improvisere i køkkenet og nyder at freestyle med smage, tilberedning og anretning.

Frederik fik øjnene op for restaurationsbranchen, da han arbejdede på en klassisk Nørrebro cafe. Herefter gik han i lære som kok og afsluttede med topkarakter og en sølvmedalje.

Frederik er uddannet fra Brdr. Price’s dansk/franske bistro, hvor de franske tilberedninger og smage lagde bunden for hans grundkøkken. Han har senere fundet meget inspiration i det sydamerikanske køkken, og han finder store glæde i at sammensætte et måltid med nordiske råvare.

I fritiden, har Frederik i mange år været med til at drive et spejdercenter lidt udenfor Skanderborg. Her har han arbejdet med madlavning i naturen og bygget udendørs køkkener af rafter og besnørringsreb. Jordovne, umoer, gammelmandsild, kylling tilberedt i sovepose, slatbagte fisk i bålet, mulighederne er mange og smagen af mad lavet i det fri er bare noget andet.