Han elsker at lege og improvisere i køkkenet og nyder at freestyle med smage, tilberedning og anretning.
Frederik fik øjnene op for restaurationsbranchen, da han arbejdede på en klassisk Nørrebro cafe. Herefter gik han i lære som kok og afsluttede med topkarakter og en sølvmedalje.
Frederik er uddannet fra Brdr. Price’s dansk/franske bistro, hvor de franske tilberedninger og smage lagde bunden for hans grundkøkken. Han har senere fundet meget inspiration i det sydamerikanske køkken, og han finder store glæde i at sammensætte et måltid med nordiske råvare.
I fritiden, har Frederik i mange år været med til at drive et spejdercenter lidt udenfor Skanderborg. Her har han arbejdet med madlavning i naturen og bygget udendørs køkkener af rafter og besnørringsreb. Jordovne, umoer, gammelmandsild, kylling tilberedt i sovepose, slatbagte fisk i bålet, mulighederne er mange og smagen af mad lavet i det fri er bare noget andet.