Hverdagen på Suhrs

En dag på Suhrs

Vi har meget på hjerte, store ambitioner og et nært og vedkommende fællesskab med plads til forskellighed. Vi vil gøre, hvad vi kan, for at du skal føle dig velkommen og føle dig hjemme på Suhrs – uanset om du er kost- eller dagelev.

Vi starter dagen med morgenmad kl. 8.00. Herefter mødes vi alle til Samling kl. 8.40, og kl. 9 begynder hoved-, valg- eller fællesfag. Vi spiser frokost omkring kl. 12, og undervisningen slutter ca. kl. 15.45. Aftensmaden, som vi laver på skift, spiser vi omkring kl. 18.

Herunder kan du se et ugeskema. Skemaet er et eksempel på, hvordan ugen kan se ud på Suhrs Højskole, selvom ugerne sjældent er ens.

Fællesskab og nærvær

Et ophold på Suhrs Højskole er ikke kun lig med undervisning og skemalagte aktiviteter. På Suhrs har vi et mangfoldigt højskoleliv, hvor der altid sker noget, og hvor fællesskabet er i centrum.

Vores undervisere tager ofte initiativ til frivillige aktiviteter om eftermiddagen og aftenen – måske har du lyst til at dyrke yoga med Lars, tage på klatretur med Kasper eller stable en smageworkshop på benene sammen med Kirsten? Mulighederne er uendelige, og vi lytter altid, hvis du har en god idé til en fælles aktivitet.

Du er naturligvis også velkommen til selv at arrangere noget sjovt, lærerigt, hyggeligt eller festligt med de andre elever. Måske starter I en vinklub, tager et smut til banko, brygger jeres eget øl, hygger med strikkepinde og garnnøgler, starter en brætspilsturnering eller arrangerer den vildeste temafest, der nogensinde er set på Pustervig? Igen – mulighederne er uendelige!