Livet på Suhrs

Hvad indebærer et ophold på Suhrs?

På Suhrs er der fokus på mad, smag, sanselighed, kreativitet og grøn bevidsthed. Hverdagen indeholder altid hygge og god mad ud over det sædvanlige. Men herudover kan du selv sammensætte dit ophold, så du beskæftiger dig med det, som interesserer dig allermest.

På skolen og ud af huset

Vi opholder os en del på skolen, hvor vi arbejder med vores linjer og valgfag, men vi tager også ud af huset og møder iværksættere, mad- og kulturpersonligheder og gør brug af byens mange muligheder.

 

Hvad sker der uden for undervisningen?

Suhrs er selvfølgelig meget mere end undervisning og skemalagte aktiviteter. Eleverne arrangerer ofte noget sjovt, lærerigt, hyggeligt eller festligt for hinanden.

Måske starter I en bogklub, afholder en brætspilsturnering, løber fælles motions-ture eller arrangerer fantastiske temafester. Mulighederne er uendelige – og vi er altid åbne overfor gode idéer.

Du kan høre, hvad nogle af vores tidligere elever siger om at gå på højskolen her. 

Book en rundvisning

"Det var helt særligt at ”gå i skole”, uden et forventningspres. Undervisningen var mere en samtale og ikke kun lytning" - Tidligere elev

Vi mødes om maden

På Suhrs samles vi om måltiderne. Morgenmaden laves af vores seje husfeer, som er tidligere højskoleelever på Suhrs.

I weekenden er der typisk brunch eller venlig selvbetjening for dem, der står tidligt op.

Frokosten er dagens højdepunkt, ofte fremstillet af jer selv som en del af undervisningen i et linje- eller valgfag. Aftensmaden står et hold elever for på skift. Uanset hvilken linje du vælger, kan du altså få masser af tid i køkkenet og mad mellem hænderne.

Hjemmelavet mad

Så godt som al mad er hjemmelavet og helt fra bunden. Vi spiser lokalt, økologisk (min 60%), efter sæsonerne, og mere og mere grønt (80% plantebaseret, 20% kød, fisk og fjerkræ).

Alle kan spise med

Du kan sagtens være vegetar eller veganer på skolen, og vi tager hensyn til alle særlige spisevaner.

Uanset om det skyldes allergi, miljøhensyn, religiøse tilhørsforhold eller andet.