Sådan bor vi

I centrum af København

Suhrs Højskole ligger i centrum af København. Det tager 2 minutter at gå fra Nørreport station, så er du ved vores byhus.

Vi er nok den hyggeligste højskole, og den eneste i København, hvor du har mulighed for at bo.

Vi er en mindre højskole, hvor der er plads til alle i vores dagligdag. Både i køkkenet og på fagene. Vores størrelse giver os mulighed for at være tæt sammen, men også for at have plads til – og opmærksomhed på – den enkelte elev.

Hvor mange er vi?

Vi har mulighed for at have 33 boende elever. Og så er der som regel en 10-15 elever oveni, som bor i egen bolig under opholdet. Det vil sige, at vores hold oftest består af omkring 40-50 elever.

Vi lærer derfor hinanden rigtig godt at kende undervejs og de fleste tager en masse nye (nære) venner med sig, når opholdet er slut.

Bo på skolen – eller i egen bolig

Du vælger helt frit, om du ønsker at bo på skolen eller i egen bolig, mens du går på Suhrs. Bor du i egen bolig, kalder vi det at være dagelev. Som dagelev har du adgang til højskolen og dens faciliteter på lige fod med dem som bor her – og du kan spise alle dine måltider her. Forskellen er altså hovedsageligt, hvor din seng står.

Vælger du at bo på skolen, bor du typisk sammen med 1-2 andre af samme køn, som du også deler badeværelse med.

Fællesrum

Vælger du ikke at bo på skolen kan du deltage i alle måltider, aktiviteter og har de samme tjanser, som alle andre. Vi har flere opholdsrum med sofaer, tekøkkener og lounge-områder, hvor vi hænger ud og hygger os.

Vores undervisere bor ikke fast på skolen (selv om de er her en hel del). Det vil sige, at Suhrs primært er elevernes, når der ikke er undervisning.

Praktisk

Vores værelser er placeret i et lille elevhus og en større elevgang. Vi vender ud mod en mindre gade, som ligger 25 meter fra Kultorvet.

Book en rundvisning her

 

Bestil materialE om højskolen