Sådan bor vi

I centrum af København

Suhrs Højskole ligger i centrum af København. Det tager 2 minutter at gå fra Nørreport station, så er du ved vores to byhuse. Vi er en hyggelig højskole, og den eneste i København, hvor du har mulighed for at bo.

Som du kan se på kortet, har vi Kongens Nytorv, Tivoli, Søerne, Nørrebrogade, Torvehallerne, Strøget, Rundetårn, Kongen Have, Christiansborg og Københavns Rådhus,
i gå afstand.

 

Hvor mange er vi?

Vi er en mindre højskole, hvor der er plads til alle i vores dagligdag. Både i køkkenet og på fagene. Vores størrelse giver os mulighed for at være tæt sammen, men også for at have plads til – og opmærksomhed på – den enkelte elev. Vi lærer derfor hinanden rigtig godt at kende undervejs og de fleste tager en masse nye venner med sig, når opholdet er slut.

Vores hold består oftest af omkring 40-50 elever, hvoraf lidt over halvdelen af eleverne bor på Højskolen.

Bo på skolen – eller i egen bolig

Du vælger helt frit, om du ønsker at bo på skolen eller i egen bolig, mens du går på Suhrs. Bor du i egen bolig, kalder vi det at være dagelev. Som dagelev har du adgang til højskolen og dens faciliteter på lige fod med dem som bor her – og du kan spise alle dine måltider her. Forskellen er altså hovedsageligt, hvor din seng står. Vælger du ikke at bo på skolen har du de samme huslige tjanser, som de boende elever, som f.eks. at være en del af det skiftende aftensmadshold.

Vælger du at bo på skolen, bor du typisk sammen med 1-2 andre af samme køn, som du også deler badeværelse med.

Fællesrum

Vi har flere opholdsrum, hvor vi hænger ud og hygger os.

Vores undervisere bor ikke fast på skolen (selv om de er her en hel del). Det vil sige, at Suhrs primært er elevernes, når der ikke er undervisning.

placering

Vores værelser er placeret i et elevhus og en større elevgang. Vi vender ud mod en mindre gade, som ligger 25 meter fra det pulserende Kultorv. Det er en del af oplevelsen ved at bo i en spændende storby, som næsten aldrig sover. 

Book en rundvisning her

 

Bestil materialE om højskolen