29/5 ÅBENT HUS MED FÆLLESSPISNING

åbent hus og fællesspisning – kræver tilmelding

 

Er du nysgerrig på, hvordan det er at gå på højskole midt i København? Eller kender du en, som drømmer om at bo i byen og blive en del af et fællesskab?

Den 29. maj holder vi Åbent hus på Suhrs Højskole. Du er velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med, hvis du har brug for at dele informationerne.

Du kan:

 • Høre om vores 3 linjer: Gastro, Omstillingsagent og den nye linje “Sommelier og Bryg”, som kan vælges fra efteråret 2024.
 • Høre om vores fælles- og valgfag såsom Keramik, Det søde Køkken, Bag, Natur, Ro på, Ost & Vin, Madsociologi, Madpolitik, Verdenskøkken m.m.
 • Høre om forskellen på at være dagelev/ikke boende og boende elev på højskolen
 • Se højskolen og komme på en rundvisning
 • Møde og tale med nuværende elever
 • Spise lækker aftensmad, som vi har sørget for
  (kun for nuværende og potentielle elever + evt. 1 ledsager)
 • Stille spørgsmål

 

Programmet er som følger – med forbehold for ændringer:

 • Kl. 17.00 mødes vi i lokalet Ingeborg, hvor vi vil fortælle om ovenstående
 • Kl. 18.00 Fællesspisning
 • Kl. 19.00 Gratis Talk. Vi får besøg af Maria Gjerding, præsident i Danmarks Naturfredningsforening. Du er velkommen til at blive og lytte med.

Du tilmelder dig ved at bestille en gratis billet. Husk at bestille til både åbent hus og aftensmad, hvis du ønsker at spise med. Aftensmaden er forbeholdt potentielle elever + evt. 1 ledsager, i dette tilfælde bestilles 2x infobilletter og 2x madbilletter.

​Tilmeld og book madbillet her:

Tilmeld

 

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til kontakt@suhrs.dk eller ringe til os 33128053 alle hverdage mellem kl. 9-14.

Hvis du skulle blive forhindret bedes du skrive til kontakt@suhrs.dk, så vi kan nå at videregive billetten og undgå madspild.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i Åbent hus, har vi rundvisninger hver uge. Du booker en rundvisning her.

 

DÆKNING AF TRANSPORT

Hvis du bor i Danmark og mere end 100 km fra højskolen, dækker vi dit køb af orangebilletter (tur/retur). Vi opfordrer til at togbilletterne bookes i et tidsrum, der giver mening i forhold til Åbent hus. Vi dækker maximalt 500 kr. i alt tur/retur. Dækning af transport gælder kun for potentielle elever og ikke ledsagere, og hvis du har interesse for vores lange ophold (13, 18, 20 eller 25 uger).

Efter rundvisningen sendes et billede af kvitteringen påført dine konto-oplysninger, hvorefter vi udbetaler beløbet så hurtigt som muligt.

Ønsker du at gøre brug af denne mulighed, bedes du skrive til kontakt@suhrs.dk på forhånd. Vent med at købe en billet til vi har bekræftet dækning.