Hjemmesiden anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
Omstillingsagent (forkortet OA) fokuserer på løsninger, og på, hvordan vi omstiller os til en bæredygtig fremtid fyldt med mad, smag og grøn udvikling – i pagt med naturen. Du får en forståelse for, hvor maden kommer fra – fra jord til bord, og lærer om sæsoner, kvalitet og råvarer. Vi omsætter vores idéer til praksis i køkkenet.
På linjen udvikler og tilbereder vi grøn og gastronomisk mad, med fokus på konsistens, smag og alternativer. Vi bruger kød med omtanke og arbejder med fermentering, såsom kimchi, sauerkraut og kombucha.
Alt efter sæson og årstid udforsker vi naturens spisekammer på sanketure til skov og strand efter tang, bær, urter, svampe, blomster og frø. Og bruger vores fund i køkkenerne.
Om sommeren får vi jord under neglene, når vi gror vores eget grønt i vinduer, byhaver og små spirefarme. Og opdager at havelivet også kan dyrkes i storbyen.
Og så lader vi os inspirere af bæredygtige og selvforsynende initiativer i København, såsom Byhøst, tagfarme, svampefarmen Bygaard, maritime nyttehaver, bybier og urban farming. Det skifter fra hold til hold, hvilke initiativer vi besøger.
Vi arbejder med cirkulært forbrug og opdager, hvor meget vi selv kan skabe, bytte og genudnytte i stedet for at købe nyt.
På Omstillingsagent bliver du klædt på til at tage stilling – og til selv at handle, skabe og implementere dine idéer. Du vil opdage, hvor meget du selv kan gøre for at leve både grønt og godt – i overensstemmelse med naturen og sæsonerne.
Læs mere om de fag vi dykker ned i på Omstillingsagent: Grøn Gastronomi, fermentering og Gro, høst & genbrug.
Udover dit linjefag har du også fællesfag på tværs af linjerne, såsom Verdenskøkken, Smag på, Pop-up restaurant og vores gastronomiske rejse til Italien.
Det samme gælder valgfagene som du kan læse om her.
Læs vores Q&A lige her hvor vi svarer på ofte stillede spørgsmål.
Du er altid velkommen til at ringe til os på 33128053 alle hverdage mellem kl. 9 – 14.