Bevæg din sundhed - uge 27 (LUKKET FOR TILMELDING)

vi har lukket for tilmeldinger
Se øvrige KORTE  kurser

 

Vil du forkæle din krop og booste din sundhed? Brug en uge af din sommerferie på Suhrs Højskole på at kickstarte din sunde livsstil og få inspiration til en mere aktiv hverdag.

Kurset består af en variation mellem hands-on i køkkenerne, bevægelse i byen, foredrag, fælles madlavning og spisning, debatter, og der vil derudover være frivillige aftenaktiviteter som sang, dans og hygge.

OM KURSET

Bevæg din sundhed giver dig nye muligheder for at lave sund mad hjemme i dit eget køkken og få mere bevægelse ind i din hverdag. Du får rig lejlighed til at reflektere over din egen livsstil, og hvor du kan sætte ind for at leve et sundere og længere liv. Du får konkrete redskaber til at opsætte nye personlige mål, og du får coaching i at strukturere din hverdag, så du med små, sikre skridt er sikker på at nå dine mål.

Kurset har fokus på at give dig redskaber til at skabe langvarige motions- og kostændringer ved hjælp af simple øvelser, du kan lave derhjemme. Vi debatterer, hvad sundhed er, og vi dykker ned i forskellige måder at spise og leve sundt på. Vi tager på opdagelse i det aktive København og bruger byens mange muligheder. Måske har du lyst til at prøve at ro kajak i de københavnske kanaler eller dyrke yoga i Kongens Have, løbe til tops i Rundetårn eller morgensvømme i havnen.

Alle kan være med, og vi tilpasser programmet efter individuelle forudsætninger og niveau. Vi undersøger og kaster os ud i mulighederne sammen. Når ugen er slut, vil du gå herfra fyldt op med energi, inspiration og et bedre kendskab til din egen krop og din egen sundhed.

Dem møder du: 

Kokken Thomas Rode kommer og underviser dig i, hvordan du kan smage din mad til, så du opnår meget mere velsmag med få og gode råvarer. Thomas Rode er kendt for sin tid på Michelin restauranten Kong Hans Kælder, samt flere udgivelser om palæokost. I dag arbejder han for at gøre sund mad til en nem og let tilgængelig del af danskernes hverdag.

Derudover får vi også besøg af den tidligere Bagedyst vinder Nana Sefeld Dalby. Nana arbejder i dag som selvstændig kostvejleder med speciale i ketogene diæter. Du får en kyndig vejledning i, hvordan du kan kreere supervelsmagende kager og desserter med et minimum af sukker.

DATO

30. juni 2019 til 6. juli 2019

Søndag d. 30. juni:
Kl. 14.00: Mulighed for ankomst og anvisning af værelser
kl. 15.00: Velkomst alle kursister

Lørdag d. 6. juli
Kl. 9:30 – 11:00: Vi spiser udvidet morgenmad og siger farvel (og på gensyn).

Du kan få flere praktiske informationer her.

PRISER

Kursist  – ikke boende: 4.500 kr.

Kursist – boende i delt to-mandsværelse: 6.000 kr.

Kursist – boende i enkeltmandsværelse: 7.000 kr.

Prisen inkluderer al undervisning, ekskursioner samt alle måltider i løbet af ugen.
Øl og vin kan købes til måltiderne.

RABATTER

Medlemmer af elevforeningen og studerende under 30 år:
500 kr. i rabat pr. kursus.

Tilmeldt mere end 1 kursus:
1000 kr. i rabat pr. efterfølgende kursus.

Rabatterne kan ikke kombineres.

 

Bestil materiale  Bliv ringet op

Det får du med dig

  • Ny inspiration til "hurtige" smagfulde sunde hverdagsretter
  • Konkrete værktøjer til at lave langvarige kost- og motionsændringer
  • Ny inspiration til at bruge byens rum til motion og bevægelse
  • Alsidige og anderledes perspektiver på hvad en sund livstil er og kan være.
  • Spændende fordrag om sundhed og bevægelse