Bevæg din sundhed – uge 27

Vil du forkæle din krop og booste din sundhed? Brug en uge af din sommerferie på Suhrs Højskole på at kickstarte din sunde livsstil og få inspiration til en mere aktiv hverdag.
Kurset består af en variation mellem hands-on i køkkenerne, bevægelse i byen, foredrag, fælles madlavning og spisning, debatter, og der vil derudover være frivillige aftenaktiviteter som sang, dans og hygge.

Om kurset

På kurset Bevæg din Sundhed lærer du om madens betydning for sundheden og du får tips til køkkenet. Vi arbejder også med psykologiske emner, som hvad der skal til for at ændre gamle vaner og fastholde motivationen
Bevæg din sundhed giver dig nye muligheder for at lave sund mad hjemme i dit eget køkken og få mere bevægelse ind i din hverdag. Du får rig lejlighed til at reflektere over din egen livsstil, og hvor du kan sætte ind for at leve et sundere og længere liv.Du får konkrete redskaber til at opsætte nye personlige mål, og du får coaching i at strukturere din hverdag, så du med små, sikre skridt er sikker på at nå dine mål.
Kurset har fokus på at give dig redskaber til at skabe langvarige motions- og kostændringer ved hjælp af simple øvelser, du kan lave derhjemme. Derudover så får du ny inspiration til at lave sund og spændende mad, der smager.Vi debatterer, hvad sundhed er, og vi dykker ned i forskellige måder at spise og leve sundt på. Vi tager på opdagelse i det aktive København og bruger byens mange muligheder.Måske har du lyst til at prøve at ro kajak i de københavnske kanaler eller dyrke yoga i Kongens Have, løbe til tops i Rundetårn eller morgensvømme i havnen. Alle kan være med, og vi tilpasser programmet efter individuelle forudsætninger og niveau. Vi undersøger og kaster os ud i mulighederne sammen.
Når ugen er slut, vil du gå herfra fyldt op med energi, inspiration og et bedre kendskab til din egen krop og din egen sundhed.
Det får du med dig:
– Ny inspiration til smagfulde sunde hverdagsretter
– Konkrete værktøjer til at lave langvarige kost- og motionsændringer
– Ny inspiration til at bruge byens rum til motion og bevægelse
– Alsidige og anderledes perspektiver på hvad en sund livstil er og kan være.
– Spændende fordrag om sundhed og bevægelse
– Et nyt netværk af mennesker funderet i et favnende fællesskab

Dato

30. juni 2019 til 6. juli 2019

Du kan få flere praktiske informationer her. 

Priser

Kursist  – ikke boende: 4.500 kr.

Kursist – boende i delt to-mandsværelse: 6.000 kr.

Kursist – boende i enkeltmandsværelse: 7.000 kr.

Tilmeld dig her