Forårshold

Brug FORÅRET på højskole midt i København

Vil du på madhøjskole i foråret og drømmer du om at der skal ske noget nyt? Tag på Suhrs og få din daglige gang i hjertet af København – tæt på Nørreport Station.

Du kan bo hjemme eller på højskolen. Da vi har et begrænset antal værelser, er det en rigtig god idé at tilmelde sig i god tid. Forskellen på efterårsholdet og forårsholdet er, at forårsholdet er over flere uger. Vi har to optag om foråret. 1. optag er i januar og 2. optag i februar.

Alle har en grund til at tage på højskole, hvad er din?

 

Mærk højskolestemningen

 

Book en rundvisning

 

Læs om datoer og priser her

linjer, valgfag, skema

 

Du kan læse mere om alle linje- og valgfag her.

Vi har hverken prøver eller karakterer, og dit valg af linje afhænger af, hvad du er mest nysgerrig på.

Vælger du 25 uger kan du vælge op til ca. 4 valgfag, som hver især løber over en periode på omkring 4-6 uger.

Valgfagene skifter fra hold til hold, og alt efter om du vælger 1.  eller 2. optag. Det er derfor en god idé at vælge 1. optag, hvis du ønsker at vælge så mange valgfag som muligt. Valgfagene hører ikke til en bestemt linje. Du kan se et eksempel på en typisk uge herunder.

Du kan møde lærerne her.

Eller læse hvad tidligere elever fortæller om at gå på Suhrs her. 

Bestil materialE om højskolen

Udover dit linjefag har du også fællesfag på tværs af linjerne. Du kan se et eksempel på et skema herover.

Verdenskøkken er et af Suhrs mest populære fag. Her laver vi mad og lærer nyt sammen med mennesker, der er vokset op i en anden madkultur end den gængse danske.

Du kan også se frem til vores pop-up, hvor en gastronomisk ildsjæl overtager undervisningen i 3 dage og, i samarbejde med eleverne, skaber en helt særlig pop-up restaurant.

Du bliver også taget med på en højskolerejse fyldt med talks, “smag på” oplevelser, fester – og fremfor alt: et helt særligt fællesskab.

Om foråret går den kulinariske rejse til Emilia Romania provinsen i Italien, hvor vi bor ud til Adrianerhavet. Regionen er kendt for deres ris, pasta, parmesanost og balsamiske eddike. Og så er det sæson for både asparges og jordbær mens vi er der.

tilmeld

 

"Suhrs har været en af de bedste ting, jeg har gjort for mig selv. Da vi startede, skulle vi skrive et ønske ned om, hvordan vi håbede, det næste halve år ville blive. Jeg ønskede, at jeg bare ville få det rigtig sjovt. Det ønske gik i opfyldelse" - Tidligere elev