TOPPEN
Medarbejdere

Hans Eli Iversen

Hans Eli Iversen brænder for mad, sundhed og sport – hans faglige viden om gastronomi, sundhed og ernæring spænder vidt, med en baggrund som uddannet kok og senest en kandidat i Gastronomi og Sundhed fra Københavns Universitet. Hans arbejder i dag som selvstændig kostvejleder, hvor han blandt andet hjælper overvægtige til at tabe sig og få sundere madvaner.

Som underviser i faget Foodlab, bringer Hans sin naturvidenskabelige og praktiske viden om gastronomi i spil. Du vil på faget få et indblik i, hvad der sker af kemiske og fysiske processer under madlavningen, og gennem praktiske øvelser i køkkenet få en større forståelse af, hvordan forskellige ingredienser og gastronomiske teknikker bidrager til madens smag og konsistens.

Hans underviser også i hovedfaget Movetrition, hvor han deler af sin viden om den ernæring og mad, der knytter sig til et liv med masser af træning. Her får du viden og konkrete redskaber til at gøre hverdagsmaden sundere og mere velsmagende.