Efterår 2024

Brug efteråret på højskole midt i København

 

Vil du på højskole i efterår 2024? Tag på Suhrs og nyd fantastisk mad, hygge i vores to hyggelige byhuse, ture til strand, land og skov – og oplev at have din daglige gang i hjertet af hovedstaden.

Du kan i efteråret vælge et højskoleophold på  20 uger (1. optag), eller et kortere forløb på 13 uger (2. optag). Hvis du har mulighed for at være med fra begyndelsen, er det en rigtig god idé at vælge 20 uger, for at få det hele med. Uanset hvilket optag du vælger, sørger vi for en intro, hvor der er fokus på at skabe et samlet og trygt fællesskab.

Læs mere om datoer og priser her

 

Book en rundvisning

linjer, valgfag, skema

 

Du kan læse mere om alle linje- og valgfag her.

Vi har hverken prøver eller karakterer, og dit valg af linje afhænger af, hvad du er mest nysgerrig på.

Vælger du 25 uger har du mulighed for at skifte linje halvvejs. Derudover kan du vælge op til ca. 4 valgfag, som hver især løber over en periode på omkring 4-6 uger.

Valgfagene skifter fra hold til hold, og alt efter om du vælger 1.  eller 2. optag. Det er derfor en god idé at vælge 1. optag, hvis du ønsker at vælge så mange valgfag som muligt. Valgfagene hører ikke til en bestemt linje.

Du kan møde lærerne her.

Eller læse hvad tidligere elever fortæller om at gå på Suhrs her. 

Bestil materialE om højskolen

Udover dit linjefag har du også fællesfag på tværs af linjerne. Du kan se et eksempel på et skema herover.

Verdenskøkken er et af Suhrs mest populære fag. Her laver vi mad og udveksler kultur med mennesker, der er vokset op i en anden madkultur end den gængse danske. Vi har tidligere fået besøg fra Sri Lanka, Iran, Mexico, Balkan, Japan og mange andre.

Du kan også se frem til vores pop-up, hvor en gastronomisk ildsjæl overtager undervisningen i 3 dage og, i samarbejde med eleverne, skaber en helt særlig pop-up restaurant.

I efteråret rejser vi 10 dage til Italiens Ligurien og Piemonte ved Middelhavet, hvor vi tager toget ned gennem Europa.

Du bliver også taget med på en højskolerejse fyldt med talks, “smag på” oplevelser, fester – og fremfor alt: et helt særligt fællesskab.

tilmeld

 

 

"Jeg havde i lang tid haft lyst til at prøve København af, og Suhrs gav derfor mulighed for både at kombinere min store interesse for mad med muligheden for at prøve at bo i København" - Tidligere elev