Hjemmesiden anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
Vil du på højskole i foråret 2025? Tag på Suhrs og få din daglige gang i hjertet af København.
Du kan i foråret vælge et højskoleophold på 25 uger (1. optag), eller et kortere forløb på 18 uger (2. optag). Hvis du har mulighed for at være med fra begyndelsen, er det en rigtig god idé at vælge 25 uger, for at få det hele med. Uanset hvilket optag du vælger, sørger vi for en intro, hvor vi er sammen om at skabe et trygt fællesskab.
Læs mere om datoer og priser her
Du kan læse mere om alle linje- og valgfag her.
Vi har hverken prøver eller karakterer, og dit valg af linje afhænger af, hvad du er mest nysgerrig på.
Vælger du 25 uger har du mulighed for at skifte linje halvvejs. Derudover kan du vælge op til ca. 4 valgfag, som hver især løber over en periode på omkring 4-6 uger.
Valgfagene skifter fra hold til hold, og alt efter om du vælger 1. eller 2. optag. Det er derfor en god idé at vælge 1. optag, hvis du ønsker at vælge så mange valgfag som muligt. Valgfagene hører ikke til en bestemt linje.
Du kan møde lærerne her.
Eller læse hvad tidligere elever fortæller om at gå på Suhrs her.
Udover dit linjefag har du også fællesfag på tværs af linjerne. Du kan se et eksempel på et skema herover.
Verdenskøkken er et af Suhrs mest populære fag. Her laver vi mad og lærer nyt sammen med mennesker, der er vokset op i en anden madkultur end den gængse danske.
Du kan også se frem til vores pop-up, hvor en gastronomisk ildsjæl overtager undervisningen i 3 dage og, i samarbejde med eleverne, skaber en helt særlig pop-up restaurant.
Du bliver også taget med på en højskolerejse fyldt med talks, “smag på” oplevelser, fester – og fremfor alt: et helt særligt fællesskab.
Om foråret går den kulinariske rejse til Emilia Romania provinsen i Italien, hvor vi bor ud til Adrianerhavet. Regionen er kendt for deres ris, pasta, parmesanost og balsamiske eddike. Og så er det sæson for både asparges og jordbær mens vi er der.