København

Storby og kultur

København er linjen for dig, som er nysgerrig og elsker at opleve nye ting. Her møder vi byens madhåndværkere og kulturskabere. Og går bag om scenerne de steder det sker.

Det er også linjen, hvor du lærer at tænke konceptuelt og kreativt – fra tanke til handling.

BYVANDRINGER OG TENDENSER  

På København tager vi på byvandringer i storbyens rum, hvor vi udforsker og reflekterer over byens kultur og historie.

Vi undersøger de tendenser, der omgiver os netop nu. Hvorfor spiser alle tacos? Og hvad kommer til at forme vores byer for fremtiden?

BACKSTAGE

På København tager vi dig med backstage på byens mad- og kulturscene. Skal vi udforske teaterkældre, gourmet-restauranter, museums-rum, violinbyggere eller måske et gin destilleri?

Vi bestemmer i fællesskab, hvor vi skal hen og hvem vi skal møde. Men sikkert er, at vi møder og interviewer byens kreative ildsjæle og kulturelle iværksættere.

Dem som brænder for at skabe oplevelser, uanset om det er den slags, der præsenteres på en tallerken eller på en scene foran et publikum.

OPLEVELSES-SKABER

Vi skal bruge de indtryk vi samler fra byen til at skabe vores egne oplevelser. Vi laver kreativ køkkenskole, hvor vi eksempelvis udvikler konceptuelle frokoster, som koldskåls-bar, Alice-i-Eventyrland temafest eller serverer street-food i Kongens have.

Vi skal også lave en pop-up restaurant, hvor vi udvikler en fantastisk spise-oplevelse i samarbejde med et kultursted i byen. Her vil der både være fokus på maden – og på at gøre oplevelsen ekstra sanselig, kreativ og særegen.

ÆSTETIK, KREATIVITET, KONCEPT

På linjen lærer du at gøre noget ekstra ud af både hverdag og fest: Små og store idéer til, hvordan man med enkle virkemidler kan skabe noget æstetisk, rart og fint. Også på en almindelig tirsdag.

Vi afslutter linjen med en fernisering, hvor vi samler vores oplevelser i en udstilling.

På København møder du folk, der vil inspirere dig. Og du vil lære at konceptudvikle og planlægge et event: Med inspiration, kreativitet og idéudvikling som primær ingredienser.

Fag vi dykker ned i på København: FoodtrendsKøbenhavn på tværs og Food for friends.