København

storby og kultur

København er linjen, hvor vi tager udgangspunkt i det, som er lige uden for døren: Byliv, madtendenser og sociale begivenheder.

På København lærer du byens hemmelige oaser at kende. Vi skal på opdagelse i storbyens rum og udforske kulturen og historien.

Men vi skuer også fremad og undersøger de tendenser, som former vores by. Hvorfor spiser, bor og lever vi som vi gør? Og hvilke mekanismer påvirker vores samfunds forbrugsmønstre?

Mødet med byen

Vi skal diskutere og betragte byen med et nysgerrigt blik. Men vi tager også stilling til det vi ser og reagerer på det. På København møder vi byen med alle dens facetter: De sjove, skæve, farverige og innovative.

Vi taler med byens beboere, tager på madvandringer og besøger nogle af storbyens ildsjæle. Og derhjemme genskaber og eksperimenterer vi i vores eget køkken.

Festligt fællesskab

Vælger du København, vil du også selv prøve kræfter med at skabe oplevelser. Vi arbejder kreativt med at skabe begivenheder, som er festlige og fantasifulde. Og som afspejler livet og fællesskabet i byen.

Vil du lave madbyttemarked? Gourmet-picnics? Et arrangement for byens hjemløse? Eller noget helt andet? Kun fantasien sætter grænser, og vi planlægger og udfører selv.

København er linjen, hvor vi undersøger, hvad storbyen gør ved os mennesker og vores samvær. Alt imens vi udforsker og indtager den.

Fag vi dykker ned i på København: Foodtrends, København på tværs og Food for friends.