København

storby og kultur

København er linjen for dig, som er nysgerrig og elsker at opleve nye ting. Her møder vi byens madhåndværkere og kulturskabere. Og går bag om scenerne de steder det sker. 

Det er også linjen, hvor du lærer at tænke konceptuelt og kreativt – fra tanke til handling. 

BYVANDRINGER OG TENDENSER  

På København tager vi på byvandringer i storbyens rum og udforsker byens kultur og historie. Mens vi debatterer, diskuterer og handler. 

Vi undersøger de tendenser, der omgiver os netop nu. Hvorfor spiser alle tacos? Og hvad kommer til at forme vores byer for fremtiden?

BACKSTAGE

På København tager vi dig med backstage på byens mad- og kulturscene. Skal vi udforske teaterkældre, gourmet-restauranter, museums-rum, violinbyggere eller måske et gin destilleri?

Vi bestemmer i fællesskab, hvor vi skal hen og hvem vi skal møde. Men sikkert er, at vi møder byens ildsjæle.

Dem som brænder for at skabe oplevelser, uanset om det er den slags, der præsenteres på en tallerken eller på en scene foran et publikum.

OPLEVELSES-SKABER

Vi skal bruge de indtryk vi samler fra byen til at skabe vores egne oplevelser.

Det kan for eksempel være hverdagsmagi som koldskåls pop-up bar, Alice-i-Eventyrland temafest eller at servere street-food i Kongens have.

Eller et samarbejde med byens idémagere.

INSPIRATION, KREATIVITET, KONCEPT

På København møder du folk, der vil inspirere dig. Og du vil lære at konceptudvikle og planlægge et event: Med inspiration, kreativitet og idéudvikling som primær ingredienser.

Fag vi dykker ned i på København: Foodtrends, København på tværs og Food for friends.