Mad fra jord og hav – Uge 27

Brug en uge på at lave noget du kan nyde hver dag – resten af livet. 

Mad fra jord og hav er kurset, hvor du lærer at lave virkelig god mad – helt uden kød. Der vil være fokus på kreativ madlavning med grøntsager, fisk og skaldyr. 

Kursusværterne er Anna Østergaard Laursen og Mie Møller Larsen, der begge er kokke og højskoleundervisere. 

På kurset vil du bl.a. komme i køkkenskole hos madskribent og kogebogsforfatter Ditte Ingemann, der er forfatter til bogen Vegetar

Du vil komme med ud og smage på helt friske råvarer i marken og spise middag i det grønne. Og være med til at kreere en sanselig og anderledes festmiddag. 

Og så skal vi selvfølgelig synge højskolesange og spise vidunderlig mad.

Vi opdaterer løbende siden her med mere information om kurset.

Datoer

Kurset kører fra søndag d. 4. juli – lørdag d. 10. juli, 2021.

priser

  • Kursist ikke boende: 4.725 dkk
  • Kursist boende i dobbeltværelse: 6.300 dkk
  • Kursist boende i enkeltværelse: 7.350 dkk
  • SÆRPRIS for studerende under 30 år eller for medlemmer af Suhrs Elevforening. (Boende på sovesal eller som dagelev): 3100 kroner. OBS: Begrænset antal pladser. Gyldigt studiebevis medbringes ved kursusstart.

Prisen inkluderer al undervisning, ekskursioner samt alle måltider i løbet af ugen. Øl og vin kan købes til måltiderne.

Om højskolen 

Suhrs Højskole ligger midt i København – To minutters gang fra Nørreport i et hyggeligt byhus under byens tage.

Vi er en højskole med fokus på mad, gastronomi, bæredygtighed, klima, iværksætteri og bykultur.

Vi bygger videre på mere end 100 års erfaring fra vores tid som Suhrs Husholdningsskole, og et engageret hold af ildsjæle underviser i dag på skolen.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 33 12 80 53 og høre mere om kurserne og skolen.