Forår 2021

Hvornår er der plads?

  • 15 uger: 15.marts – 26. juni, 2021.
    OBS: pt. kun mulighed for at være boende elev.

  • 12 uger: 5. april – 26. juni, 2021.
    OBS: Pt. er der forbehold for dagelever og elever fra udlandet. Vi håber at kunne modtage begge grupper af elever d. 5. april, men afventer retningslinjer fra myndighederne. 

Læs mere om datoer og priser

TILMELD DIG HER

EFTERÅR 2021

Måske er du mere til et efterårskursus? Til efteråret 2021 har vi endnu plads til både boende og dagelever på alle linjer.

Se mere om efteråret 2021 her

 

Rundvisning på højskolen

OBS: Under normale omstændigheder modtager vi meget gerne besøgende på vores højskole. Men som situationen er nu med COVID-19, har vi ikke helt de samme muligheder for at vise rundt. Vi vil dog meget gerne vise jer rundt digitalt. Du kan booke en digital rundvisning herunder.

Book en digital rundvisning

linjer, valgfag, skema

Du kan læse mere om alle linje- og valgfag her.

De tre linjer arbejder sammen på kryds og tværs, så dit valg af linje afhænger mest af, hvad du er mest nysgerrig på.

Vælger du et helt kursus er der mulighed for at skifte linje halvvejs.

I skemaet herunder kan du se, hvordan fagene er placeret i en typisk uge på Suhrs.

Verdenskøkken er et af Suhrs mest populære fag. Her laver vi mad og udveksler kultur med mennesker, der er vokset op i en anden madkultur end den gængse danske.

Vi samarbejder desuden med madeksperter, som vi laver pop-up restauranter i fællesskab med. Tidligere har vi blandt andet arbejdet med Magnus fra Den røde cottage og Mikkel Karstad.

Om foråret går den kulinariske rejse til Emilia Romania provinsen i Italien. Kendt for deres ris, pasta, parmesanost og balsamiske eddike.Og så er det sæson for både asparges og jordbær mens vi er der.

OBS: I forhold til rejser holder vi os løbende opdaterede på corona-situationen. Hvis det ikke er muligt at rejse i Italien, så planlægger vi en anden skøn kulinarisk rejse. 

Vi skal også deltage i Folkemødet på Bornholm: Et samlingssted for politikere, meningsdannere, medier og højskolemennesker. Og her har vi fornøjelsen af at servere et unikt måltid for mere end 1000 mennesker på én enkelt dag. Det er altid både sjovt og adrenalinberusende.

Det kræver opfindsomhed, holdånd og hårdt arbejde, men er det hele værd. Vi skal bo i en camp med 500 andre højskoleelever, så det skal nok blive festligt.