Efterår 2021

EFTERÅR MIDT I KØBENHAVN

Flygt fra mørket og kulden ind sansernes verden fuld med smag og kreative oplevelser med et højskoleophold i København.

Efterårskurset på Suhrs er på 19 uger og begynder d. 8. august, 2021 med mulighed for at deltage i et kortere forløb på 12 uger.

Hvornår starter vi?

  • 19 uger: 8. august – 18. december, 2021
    OBS: Vi har pt. kun ledige pladser på drengeværelser til boende elever. Kontakt os, hvis du ønsker at komme på venteliste til et pigeværelse.
  • 12 uger: 26. september – 18. december, 2021 / OBS: 12-UGERS KURSET ER UDSOLGT

Læs mere om datoer og priser

TILMELD DIG EFTERÅRET 2021

rundvisning på højskolen

OBS: Under normale omstændigheder modtager vi meget gerne besøgende på vores højskole. Men som situationen er nu med COVID-19, har vi ikke helt de samme muligheder for at vise rundt. Vi vil dog meget gerne vise jer rundt digitalt. Du kan booke en digital rundvisning herunder.

Book en digital rundvisning

 

Bestil materialE om højskolen

linjer, valgfag og skema

Du kan læse mere om alle linje- og valgfag her.

De tre linjer arbejder sammen på kryds og tværs, så dit valg af linje afhænger mest af, hvad du er mest nysgerrig på.

Vælger du et helt kursus, er der mulighed for at skifte linje halvvejs.

I skemaet herunder kan du se, hvordan fagene er placeret i en typisk uge på Suhrs.

VERDENSKØKKEN, MADEVENTS & kulinarisk rejse

Verdenskøkken er et af Suhrs mest populære fag. Her laver vi mad med mennesker, der er vokset op i en anden madkultur end den gængse danske. Vi har for eksempel haft besøg af undervisere fra Mexico, Iran, Balkan og Galicien.

Du kan også se frem til vores MadX- arrangement, hvor en gastronomisk ildsjæl overtager undervisningen i 3 dage og – i samarbejde med eleverne – skaber en helt særlig pop-up restaurant. Alle linjer vil også opleve at deltage i take-overs af restauranter eller kulturinstitutioner.

I løbet af efteråret rejser vi også på en kulinarisk rejse. Normalt rejser vi 10 dage til Italien, til Ligurien ved Middelhavet og den sydlige del af regionen Piemonte. På nuværende tidspunkt ved vi ikke om vi kommer til at kunne besøge Italien grundet Corona-restriktioner. Bliver vi nødt til at ændre rejsen, vil vi lede efter et dansk alternativ. Det vil vi selvfølgelig holde dig orienteret omkring.

TILMELD DIG EFTERÅRET 2021