Efterår 2021

EFTERÅR MIDT I KØBENHAVN

Flygt fra mørket og kulden ind sansernes verden fuld med smag og kreative oplevelser med et højskoleophold i København.

Efterårskurset på Suhrs er på 19 uger og begynder d. 8. august, 2021 med mulighed for at deltage i et kortere forløb på 12 uger.

Hvornår starter vi?

  • 19 uger: 8. august – 18. december, 2021
  • 12 uger: 26. september – 18. december, 2021. OBS: Der er venteliste på 12-ugers kurset. 

Læs mere om datoer og priser

TILMELD DIG EFTERÅRET 2021

Book en rundvisning

 

Bestil materialE om højskolen

linjer, valgfag og skema

Du kan læse mere om alle linje- og valgfag her.

De tre linjer arbejder sammen på kryds og tværs, så dit valg af linje afhænger mest af, hvad du er mest nysgerrig på.

Vælger du et helt kursus, er der mulighed for at skifte linje halvvejs.

I skemaet herunder kan du se, hvordan fagene er placeret i en typisk uge på Suhrs.

Hvad sker der undervejs?

Verdenskøkken
Verdenskøkken er et af højskolens mest populære fag. Her laver vi mad med mennesker, der er vokset op i en anden madkultur end den gængse danske. I efteråret 2021 skal vi bl.a. have Verdenskøkkener fra Galicien, Sri Lanka, Mexico, Japan og Korea.

Mad-X og Take over
Du kan også se frem til vores Mad-X arrangement, hvor en gastronomisk ildsjæl overtager undervisningen i 3 dage og – i samarbejde med eleverne – skaber en helt særlig pop-up restaurant. I efteråret får vi besøg af Jonathan Knoll, som driver Nørrebro-restauranten Baka d’Busk, og er vært på programmet Grøntsagsfjernsyn, som har kørt på DR.

Ud over Mad-X vil alle også opleve at deltage i Take-overs af restauranter eller kulturinstitutioner.

Kulinarisk rejse 
I oktober rejser vi sammen på en uges kulinarisk rejse, denne gang til skønne Bornholm. Du kan læse mere om turen her.

Særlige mad-events
Udover den kulinariske rejse kan du glæde dig til at blive en del af Madens Folkemøde på Engestofte Gods i slutningen af september. På Madens Folkemøde samles alle landets foodies til et sanseligt møde med fokus på mad, måltider og madkultur. Her skal smages og diskuteres på livet løs!

Vi skal også deltage i Copenhagen Cooking med vores helt eget event. En særlig Suhrsk middag, som serveres for gæster udefra. Det kan I godt glæde jer til.

TILMELD DIG EFTERÅRET 2021