Front

English Mad og højskoleliv 15 inspirerende undervisere 50 glade elever

Livet på Suhrs

Suhrs er højskolen i hjertet af storbyen og så er vi Danmarks eneste fagspecialiserede højskole indenfor mad. Det vil sige at vi brænder for madens verden, hvad enten det betyder gastronomi, bæredygtighed, sundhed, madpolitik, gode råvarer eller skønne måltider. Mad er og kan være mange ting.

Suhrs er lig med højskoleliv, fællesskab, mad og nærvær, og vi lover, at du vil gå herfra med ny viden og et hav af inspirerende oplevelser.

Højskole i storbyen

Suhrs Højskole ligger midt i København. I vores charmerende gamle byhus har vi plads til 31 boende elever, hvilket giver dig en unik mulighed for at bo med udsigt til Rundetårn under dit højskoleophold. Du kan også vælge at bo et andet sted i byen under dit kursus. På Suhrs Højskole bor ca. halvdelen af eleverne ude i byen.

På Suhrs bruger vi Københavns mange muligheder både i undervisningen, og i fritiden. Men selvfølgelig har du også ligesom på alle andre højskoler mulighed for at bruge skolen og dens faciliteter hele døgnet rundt. Uanset om du er boende elev eller dagelev, så er Suhrs din skole og dit hjem, mens du går her.

Besøg os

Overvejer du at starte på Suhrs, og har du lyst til at se højskolen, mærke stemningen og tale med lærere og elever, så giver vi dig gerne en rundtur på skolen.

Du kan booke en rundvisning lige her.

Livet på Suhrs

OPSKRIFT 🍪 Cookies med saltkaramelmidte 👅💦

Du skal bruge:

200g smør
100g sukker
135g brun farin
25g invertsukker/honning
100g æg
280g mel
5g bagepulver
1g salt + havsalt til toppen
120g mælkechokolade
135g mørk chokolade
130g pekannødder

1/2 portion saltkaramel:

1 portion:
200g sukker
200g glukose
500g fløde
300g smør
3g husblas opblødt i koldt vand
6g havsalt

SALTKARAMEL laves på forhånd:

Bland sukker og glukose i en gryde. Kog til en gylden karamel. Skru ned for varmen. Tilsæt fingerlun fløde lidt ad gangen. Rør rundt. Hæld massen i en høj beholder. Tilsæt smør. Tilsæt havsalt efter smag. Stavblend massen. Pas på det ikke sprøjter, da det er varmt. Hæld saltkaramellen i en beholder og lad den køle af inden du bruger massen til cookies (se DIY via @ yornas)

COOKIES:

Kør smør og sukker sammen, tilsæt æg lidt af gangen. Bland mel, bagepulver og salt og tilsæt, men kør kun massen halvt sammen. Tilsæt hakkede nødder og chokolade kør sammen ganske kort. Rul cookiedejen ud på 2 stykker bagepapir og sæt dem på frys/køl. Stik nu runde skiver af dejen ud og lav en ”sandwich” med 2 skiver cookiedej med saltkaramel i midten. Bag i ringe for at skarpt resultat, og ellers kan de bare bages fritstående.

Bag ved 170C varmluft til gyldne.

Velbekomme! 😋

Video og opskrift: Jonas Dahl Grue

#opskrift #cookie #cookies #opskrifter #mad #kage #kageopskrift #kager #snacks
...

71 3