Front

English Mad og højskoleliv 15 inspirerende undervisere 50 glade elever

Livet på Suhrs

Suhrs er højskolen i hjertet af storbyen og så er vi Danmarks eneste fagspecialiserede højskole indenfor mad. Det vil sige at vi brænder for madens verden, hvad enten det betyder gastronomi, bæredygtighed, sundhed, madpolitik, gode råvarer eller skønne måltider. Mad er og kan være mange ting.

Suhrs er lig med højskoleliv, fællesskab, mad og nærvær, og vi lover, at du vil gå herfra med ny viden og et hav af inspirerende oplevelser.

Højskole i storbyen

Suhrs Højskole ligger midt i København. I vores charmerende gamle byhus har vi plads til 31 boende elever, hvilket giver dig en unik mulighed for at bo med udsigt til Rundetårn under dit højskoleophold. Du kan også vælge at bo et andet sted i byen under dit kursus. På Suhrs Højskole bor ca. halvdelen af eleverne ude i byen.

På Suhrs bruger vi Københavns mange muligheder både i undervisningen, og i fritiden. Men selvfølgelig har du også ligesom på alle andre højskoler mulighed for at bruge skolen og dens faciliteter hele døgnet rundt. Uanset om du er boende elev eller dagelev, så er Suhrs din skole og dit hjem, mens du går her.

Besøg os

Overvejer du at starte på Suhrs, og har du lyst til at se højskolen, mærke stemningen og tale med lærere og elever, så giver vi dig gerne en rundtur på skolen.

Du kan booke en rundvisning lige her.

Livet på Suhrs

På Suhrs er der rig mulighed for at eksperimentere med surdej og bagning.

Se opskriften på koldhævede boller under reels.

Video: @fuglensperspektiv
...

59 0

Rigtig glædelig jul 🤍 ...

67 0

OPSKRIFT ❄️ En dejligt bitter og syrlig salat til julens tunge middage. Læs længere nede om vores nye valgfag “Madkommunikation og SoMe’ som vi udbyder fra 2025🔥

Du skal bruge:
2 stk. endivie
2stk lime
1 lille håndfuld kørvel
½ dl oliven olie
Flage salt

Pil bladene af endivie. Kasser de yderste, hvis de er dårlige.

Riv skallen af to lime. Pres saften af den ene lime. Hak kørvel fint, men gem et par stilke til pynt. Tilsæt god olivenolie. Smag til med flagesalt.

Anret bladene på en tallerken. Fordel olie-dressingen. Pynt med kørvel og fileter af lime.

Velbekomme

NYHED 🤳
Til foråret får vi et helt nyt valgfag på Suhrs ‘madkommunikation og SoMe’. Du lærer at skyde video og billeder med din smartphone og redigere videoer til sociale medier. Vi arbejder med teknik, klipning, tempo, kameravinkler, komposition, styling, tekst og lys. Vi har hovedsageligt fokus på mad- og råvarefotografi, formidling af madopskrifter og stemningsbilleder. Læs mere om valgfaget på Suhrs.dk


Opskrift og 📷: @astateglhus som underviser på Suhrs

#suhrs #suhrshøjskole #højskolerne #højskole
...

27 2

Vi er tæt på at oprette venteliste til foråret 2025, som begynder den 5. Januar (25 uger) og 23. Februar (18 uger) 🎉 Tilmeld dig i dag, hvis du vil sikre dig en plads, og et forår du aldrig glemmer 🤍

#suhrs #suhrshøjskole #højskole #højskolerne #højskoleliv #forår #elev #tilmeld
...

28 1