Emilie

Hvem er Emilie?

Jeg hedder Emilie Skriver, bor i København og studerer på Københavns Universitet.

Hvorfor valgte du at tage på Suhrs Højskole?

For at opleve pusterummet ved at lave ting, jeg interesserer mig for uden at bekymre mig om at fejle eller blive bedømt.

Emilies fem ord om Suhrs

  • Venner
  • Madkultur
  • Fest
  • Fælleskab
  • Overskud

Hvornår gik du på Suhrs?

Foråret 2017.

Boede du på skolen?

Jeg boede på skolen og kunne opleve og bidrage med den gode stemning 24/7!

Hvilke hovedfag havde du?

Foodtrends og Gastro. Det var super at få to vinkler på min interesse for madkultur; både som den spisende og praktiserende.

Hvad er det bedste minde fra dit ophold?

De bedste oplevelser er kommet i forbindelse med Suhrs pop-up restauranter. De gav mig lov til sammen med mine venner at give en dejlig madoplevelse til andre. Det sluttedes som regel af med fest og stille og rolig hygge dagen derpå. Fællesskab på så mange måder!

Hvad har Suhrs betydet for, hvor du er i dit liv i dag?

Helt klart et større overskud, overblik og en vennekreds for livet. Sammen med dem er der et uendeligt netværk af sjove ting man tør kaste sig ud i og dyrke sammen uden at behøve gøre det til en profession.

Hvad er det vigtigste, du har lært under dit ophold på Suhrs?

At huske at trække vejret. De mest interessante mennesker, jeg kender i dag, går ikke den lige vej, men giver sig selv lov til tage et stop og tage stilling.

Hvorfor vil du anbefale Suhrs til andre?

Netop for at give sig selv lov til at fordybe sig uden at det nødvendigvis skal bruges til noget karieremæssigt, men gøres for ens egen skyld. Og så er alle de søde mennesker og den gode mad jo bare den største og bedste bonus!

Hvis du har spørgsmål, kan jeg kontaktes på emilieskriver@gmail.com.