Hjemmesiden anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
Omstillingsagenterne har arbejdet med et bredt udvalg at råvare i køkkenerne på skolen. Lært om smagssammensætning og teksturer, om levende og fermenteret mad, om umami og umami-synergier, om at smage til, at anrette og præsenterer sin mad og sine valg bag. Det er essensen af alt det OMSTILLINGSRETTEN handler om, nu med omstillingsagenternes eget personlige take, som de præsenterer til et panel bestående af undervisere og eksterne omstillings-engageret personer fra restaurationsbranchen. Vi har tidligere haft besøg af Christer som står bag restauranterne Il Buco og La Banchina. Sidstnævnte restaurant har valgt at fokusere på at anvende danske råvarer.
OMSTILLINGSRETTEN er ikke en konkurrence, men en hyldest til elevernes valg, kulinariske kreativitet og mod til at tage stilling.