Hjemmesiden anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
Rasmus Smedstrup (f. 1994) har altid nydt at lave mad, og i 2022 begyndte han at dele sine opskrifter på sociale medier.
Rasmus mener, at madlavning skal være let for alle, så derfor forsøger han at inspirere mennesker til at lave helt almindelig mad til hverdagen, der både er nem og velsmagende.
I foredraget vil du høre om Rasmus Smedstrups vej gennem livet, og hvordan han mere eller mindre tilfældigt endte med at leve af at inspirere andre til madlavning. Han vil i løbet af foredraget dykke ned i udvalgte opskrifter fra bogen, og fortælle om, hvorfor lige præcis disse opskrifter er med i bogen.
Citat fra forordet:
Forestil dig lige dette scenarie: Det er tirsdag. Klokken er 17.00. Du står i et supermarked. Der er mange mennesker. FOR mange mennesker. Du skal handle ind til aftensmaden. Det skal de andre også. Maden skal være på bordet senest klokken 18.00. Panikken breder sig stille og roligt i kroppen. Du går forvirret rundt i butikken. Minutterne går. Overskuddet daler. Du køber frysepizza.
Denne bog er til de dage.
Tid og sted: D. 18. September kl. 9.15-10.45, Pustervig 8, 1126 København K.
Pris: Gratis og alle er velkommen. Kræver ikke tilmelding.
Foredragsrækken er støttet af Nordea-fonden og etableret i samarbejde med Gyldendal, Trinitatis Kirke og Marmorkirken.
Foto: Sara Galbiati