Hjemmesiden anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
D. 21. August får vi besøg af Anette Sams.
Anette Sams (f. 1971) er farmaceut og ph.d. fra Københavns Universitet. Efter 15 år som lægemiddelforsker og leder i Novo Nordisk satte Anette kurs mod at oplyse interesserede danskere om alle kroppens biologiske ”sundhedskontakter”, der kan hjælper med at bekæmpe overvægt, uønsket inflammation og livsstilssygdomme.
Foredraget Kålhydrater:
Med et nytænkende indblik i både kålens og kroppens biologi, viser Anette, hvorfor kulhydrat fra kål har den diametralt modsatte virkning på kroppen end de raffinerede kulhydrater i fx pasta, brød og sukker.
Kål er suveræn på alle måder, og ved at erstatte forarbejdede kulhydrater med kålhydrater, fodrer I mikroorganismerne hele vejen igennem tarmsystemet, så I får et stabilt blodsukker, et balanceret immunsystem og et aktivt hormonsystem.
Kort sagt: Udskift raffinerede kulhydrater med kålhydrater, og opbyg en vital og modstandsdygtig krop. Det er samtidig opskriften, der vrister jer fri af insulinresistens, overvægt og livsstilssygdomme.
Foredraget tager udgangspunkt i Anettes bestseller bog “Kålhydrater – Gør kål på overvægt, insulinresistens og sukkertrang“, som hun har skrevet sammen med Jane Faerber.
Tid og sted: D. 21. august kl. 9.15-10.45, Pustervig 8, 1126 København K.
Pris: Gratis og alle er velkommen. Kræver ikke tilmelding.
Foredragsrækken er støttet af Nordea-fonden og etableret i samarbejde med Gyldendal, Trinitatis Kirke og Marmorkirken.
Foto: Simon Klein-Knudsen