16/4 Foredrag m. Rasmus Bredahl

Hvordan kan vi bruge viden om smag, sensorik og neurogastronomi som løftestang i den grønne omstilling?
Rasmus Bredahl er kok, forfatter og foredragsholder og ekspert i neurogastronomi, medlem af det Gastronomiske Akademi samt underviser på Hotel og Restaurant Skolen i Valby.
Smag er driveren, kom og hør om hvordan du kan lave fantastisk grøn mad uden at savne kødet!

 

Pris: Gratis og åbent for offentligheden. Kræver ikke tilmelding eller billet. Først til mølle princippet. Det er muligt at købe en kop økologisk filterkaffe eller te.

 

Tid og sted: kl. 9.15-10.45, Suhrs Højskole, 3. Sal Kvisten, Pustervig 8, 1126 Kbh. K. Vi har desværre ikke en elevator.

Hvad er cookies?

Hjemmesiden anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.