OBS: Vi har få pladser tilbage til dagelever på 25-ugers kurset på linjerne Omstillingsagent og København. Vi har pt en kort venteliste for boende elever.
På linjen Gastro er der udsolgt.
Suhrs Højskole er som alle andre danske folkehøjskoler omfattet af nedlukningen til og med d. 17. januar. På Suhrs Højskole vil alle elever der gennemfører forårskurset få fuld kompensation for de uger vi holdes lukket.
Du kan læse om forskellen på boende og dagelever her.
På efterårskurset 2021 har vi stadig plads til både boende og dagelever på alle linjer.
Dyk ned i smag, sanser og kreative oplevelser med et højskoleophold i København.
Forårskurset på Suhrs er på 25 uger med mulighed for at deltage i et kortere forløb på 18 uger.
Du er meget velkommen til at få en rundvisning på Suhrs Højskole, når vi får mulighed for at have gæster på højskolen igen. Vi dækker dine rejseomkostninger op til 500,- dkk, hvis du har lyst til at se højskolen. Vi bor midt i København – lige ved Kultorvet i Pustervig 8.
OBS – lige nu modtager vi desværre ikke besøg pga. covid-19. Vi håber snart at kunne modtage besøgende igen!
Du kan læse mere om alle linje- og valgfag her.
De tre linjer arbejder sammen på kryds og tværs, så dit valg af linje afhænger mest af, hvad du er mest nysgerrig på.
Vælger du et helt kursus er der mulighed for at skifte linje halvvejs.
I skemaet herunder kan du se, hvordan fagene er placeret i en typisk uge på Suhrs.
Verdenskøkken er et af Suhrs mest populære fag. Her laver vi mad og udveksler kultur med mennesker, der er vokset op i en anden madkultur end den gængse danske.
Vi samarbejder desuden med madeksperter, som vi laver pop-up restauranter i fællesskab med. Tidligere har vi blandt andet arbejdet med Magnus fra Den røde cottage og Mikkel Karstad.
Om foråret går den kulinariske rejse til Emilia Romania provinsen i Italien. Kendt for deres ris, pasta, parmesanost og balsamiske eddike.Og så er det sæson for både asparges og jordbær mens vi er der.
OBS: I forhold til rejser holder vi os løbende opdaterede på corona-situationen. Hvis det ikke er muligt at rejse i Italien, så planlægger vi en anden skøn kulinarisk rejse.
Vi skal også deltage i Folkemødet på Bornholm: Et samlingssted for politikere, meningsdannere, medier og højskolemennesker. Og her har vi fornøjelsen af at servere et unikt måltid for mere end 1000 mennesker på én enkelt dag. Det er altid både sjovt og adrenalinberusende.
Det kræver opfindsomhed, holdånd og hårdt arbejde, men er det hele værd. Vi skal bo i en camp med 500 andre højskoleelever, så det skal nok blive festligt.