Hjemmesiden anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
Flygt fra mørket og kulden ind sansernes verden fuld med smag og kreative oplevelser med et højskoleophold i København.
Efterårskurset på Suhrs er på 19 uger og begynder d. 8. august, 2021 med mulighed for at deltage i et kortere forløb på 12 uger.
Du kan læse mere om alle linje- og valgfag her.
De tre linjer arbejder sammen på kryds og tværs, så dit valg af linje afhænger mest af, hvad du er mest nysgerrig på.
Vælger du et helt kursus, er der mulighed for at skifte linje halvvejs.
I skemaet herunder kan du se, hvordan fagene er placeret i en typisk uge på Suhrs.
Verdenskøkken
Verdenskøkken er et af højskolens mest populære fag. Her laver vi mad med mennesker, der er vokset op i en anden madkultur end den gængse danske. I efteråret 2021 skal vi bl.a. have Verdenskøkkener fra Galicien, Sri Lanka, Mexico, Japan og Korea.
Mad-X og Take over
Du kan også se frem til vores Mad-X arrangement, hvor en gastronomisk ildsjæl overtager undervisningen i 3 dage og – i samarbejde med eleverne – skaber en helt særlig pop-up restaurant. I efteråret får vi besøg af Jonathan Knoll, som driver Nørrebro-restauranten Baka d’Busk, og er vært på programmet Grøntsagsfjernsyn, som har kørt på DR.
Ud over Mad-X vil alle også opleve at deltage i Take-overs af restauranter eller kulturinstitutioner.
Kulinarisk rejse
I oktober rejser vi sammen på en uges kulinarisk rejse, denne gang til skønne Bornholm. Du kan læse mere om turen her.
Særlige mad-events
Udover den kulinariske rejse kan du glæde dig til at blive en del af Madens Folkemøde på Engestofte Gods i slutningen af september. På Madens Folkemøde samles alle landets foodies til et sanseligt møde med fokus på mad, måltider og madkultur. Her skal smages og diskuteres på livet løs!
Glæd jer!