14/3 2023 Det regenerative Landbrug

Studiekreds med Regenerativt Landbrug Community

Slow Food Danmark samler en gruppe nysgerrige, mennesker, som har lyst til at udforske og fordybe forståelsen af det regenerative landbrug.

Femte og sidste gang i denne sæson nærmer sig hastigt.

Indtil nu i studiekredsen har vi haft besøg af regenerative kød, æg og grønsagsproducenter – fra ÅholmgårdSøagergård og Lindegården, og i  januar fortalte Sarah Hellebek, fra Den Regenerative Jordbrugsskole , hvordan dansk jordbrug kan udvikles i en mere regenerativ retning. Sidste gang fortalte Grønt Marked og Linne fra Mosegården, om afsætningskanaler.

Denne gang er temaet hvad vi ‘almindelige’, interesserede spisende – selv og evt. sammen – kan gør for at støtte mere regenerative produktion her i landet.

Vi får besøg af Cindie Christiansen fra Foodprint Nordic, som fortæller om deres arbejde med restauranter, som lægger en lille merudgift på maden, som så går til at støtte regenerative dyrkere. Derefter snakker vi med en af de producenter, vi har haft med, for at høre om, hvad slags støtte, de evt. har brug for. Efter middagen samler vi op og snakker sammen om, hvad vi gør herfra.

Programmet er:

Bemærk ændret tid 18 – 21.30

  • 18.00 Velkomst og intro
  • 18.15 Cindie Christiansen og en producent fortæller
  • 19.30 Middag af regenerative produkter
  • Under middagen er der tid til uformel snak.
  • 20.15 Opsamling og hvad gør vi nu?
  • 21.00 afslutter vi.

Bemærk oplæggene er på dansk og engelsk

Vil du være med til madlavning denne gang? 

Så send en mail til kimmuhlhahn@gmail.com og gina@heirloomfoodproject.com seneste den 10. marts, så vi kan lave en madplan.

 

Alle er velkommen til at deltage. Man  behøver ikke at være medlem for at deltage i Slow Food arrangementer og man kan sagens deltage, selvom man ikke har været med før.

Bemærk at arrangementet er arrangeret af Sloowfood. Suhrs Højskole lægger hus til.

Tid og sted: 14. marts 2023 kl. 18-21.30/ LAB lokalet / i Pustervig 8, 1126 København K.

Pris for ikke medlemmer af Slowfood:  180 kr. inkl. middag (excl. billetgebyr)

Pris for medlemmer af Slowfood: 150 kr. inkl. middag (excl. billetgebyr)

Billetterne købes på forhånd.

Køb billet

 

Ved yderligere spørgsmål kontakt da Slow food: kimmuhlhahn@gmail.com