Hjemmesiden anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
Studiekreds med Regenerativt Landbrug Community
Slow Food Danmark samler en gruppe af nysgerrige, tankefulde mennesker, som har lyst til at udforske og fordybe sig i forståelse af regenerativt landbrug, herunder hvordan vi kan tænke på køds rolle i en klimavenlig kost.
Vi møder fem aftener i efterår og vinter til at høre fra eksperter, spise middag (lavet med regenerativt produkter, selvfølgelig), og blive klogere på forbrug.
Forrige gang fortalte Sarah Hellebek, medstifter af Den Regenerative Jordbrugsskole mma på en mere meta plan om, hvordan dansk jordbrug kan udvikles i en mere regenerativ retning. Denne gang snakker vi om afsætningskanaler, når vi får besøg af Grønt Marked og evt Linne fra Mosegården, som afsætter deres grøntsager med en CSA abonnementsordning.
Programmet:
17.30 Velkomst og intro
17.45 Grønt Marked og Linne fortæller
19.00 Middag af regenerative produkter
Under middagen og bagefter er der tid til uformel snak.
20.00 er der spørgsmål og opsamling
21.00 afslutter vi.
Oplægget er på dansk og engelsk.
Alle er velkommen til at deltage. Du behøver ikke at være medlem for at deltage i Slow Food arrangementer og du kan sagens deltage selvom du ikke har været med før.
Bemærk at arrangementet er arrangeret af Sloowfood. Suhrs Højskole støtter arrangementet ved at lægge hus til.
Tid og sted: 7. februar 2023 kl 17.30-21.00/ LAB lokalet / i Pustervig 8, 1126 København K.
Pris for ikke medlemmer af Slowfood: 180 kr. inkl. middag (excl. billetgebyr)
Pris for medlemmer af Slowfood: 150 kr. inkl. middag (excl. billetgebyr)
Billetterne købes på forhånd.
Ved yderligere spørgsmål kontakt da Slow food: kimmuhlhahn@gmail.com