Hjemmesiden anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
Suhrs Højskole ligger midt i København i Pustervig 8 – tæt på Kultorvet og Nørreport Station.
Du er meget velkommen til at komme på besøg og få en rundvisning på højskolen. Du kan læse om tilskud til transport længere nede på siden.
Du får mulighed for at mærke stemningen, se faciliteterne og stille alle de spørgsmål, du har lyst til.
Det er en rigtig god idé at booke rundvisningen kl. 10, hvis du gerne vil opleve undervisningen, da eleverne har undervisningsfri efter kl. 15.30.
Vi viser rundt hver uge på følgende tidspunkt:
Tirsdag: kl. 10
Onsdag: kl. 16
Rundvisningen tager 20-30 minutter. Hvis du har en bagkant, må du meget gerne skrive det i bookingen.
Hvis tidspunkterne ikke passer, er du velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning.
Kontakt@Suhrs.dk
Hvis du har spørgsmål her og nu, må du endelig ikke tøve med at kontakte enten Lola eller Louise på Tlf.: 33 12 80 53 mellem kl. 9-14, alle hverdage.
Ferieperioder:
Højskolen holder juleferie mellem jul og nytår, samt sommerferie i ugerne 28, 29, og 30. Vi rundviser ikke i disse uger.
Se værelserne her |
Hvis du vælger valgfaget Foodlab får du lov til at slippe din indre gastro-nørd fri, når vi arbejder med en mere systematisk og videnskabelig tilgang til gastronomi.
Her arbejder vi med, hvilke processer der sker, når vi laver mad og hvilke parametre, man kan skrue på for at få et optimalt resultat. Det kan både være ved at arbejde med molekylær gastronomi eller vilde gadgets.
Forleden eksperimenterede vi med flydende nitrogen. Det resulterede blandt andet i en chokoladeis baseret på græskarkerner og tøris med en snert af nellike 🧊❄️
...
🥚🧅 procesbilleder af farvning af æg ...
Påskeaktivitet🥚Imponer venner og familie til påskemiddagen. Du kan nemt farve æg både med eller uden skal.
Det skal du bruge:
Blå skal eller lilla æg:
Rødkål - snittet
500 gram koges i 3 liter vand med 4 spsk eddike og 1 spsk salt. Sluk for varmen. Læg kogte æg i og lad stå natten over.
Brune æg:
Rødbede - revet
500 g koges i 3 liter vand med 4 spsk eddike og 1 spsk salt. Sluk for varmen. Læg kogte æg i og lad stå natten over.
Gule æg:
Gurkemeje - revet (husk handsker!)
10 gram koges i 1/2 liter vand. Sluk.
Læg kogte æg i og lad stå natten over.
Brune æg:
Gule eller røde løgskaller
Den mængde der kan ligge løst i 3 glas (glas der kan være ca. 2 dl i) koges i 1 liter vand.
Kog æggene i 8 minutter og lad evt. stå natten over.
Mønstrede æg med løgskaller:
Klip løgskaller fra rødløg, gule løg og hvidløg i mindre stykker og læg dem i en skål.
Dyp et æg i vand og rul det i skallerne, så nogle af dem sidder løst fast.
Læg det i et stykke nylonstrømpe, stram det tæt til ægget og hold det fast med en elastik.
Kog ægget i 8 minutter og lad det stå nogle timer eller natten over før nylonstrømpen fjernes.
Mønster med plastiknet:
Læg et æg i nettet fra løgene, stram det tæt til ægget og hold det fast med en elastik.
Kog ægget i 8 minutter og lad stå nogle timer eller natten over før nettet fjernes.
Plantemotiver på skallen:
Brug en krydderurt el. lign. spiselig plante.
Læg det på et stykke nylonstrømpe og læg et æg ovenpå. Stram nylonstrømpen tæt til ægget og hold det fast med en elastik.
Kog ægget i 8 minutter og lad det stå nogle timer eller natten over før nylonstrømpen fjernes.
God fornøjelse!
Opskrifter: Sus
#suhrs #suhrshøjskole #højskole #påske #påskeæg #æg #planter #plantemotiv #københavn #diy #kreativ
...
GRATIS TALK. D. 16. april får vi besøg af Rasmus Bredahl.
Rasmus er kok, forfatter og foredragsholder og ekspert i neurogastronomi, medlem af det Gastronomiske Akademi samt underviser på Hotel og Restaurant Skolen i Valby.
Smag er driveren, kom og hør om hvordan du kan lave fantastisk grøn mad uden at savne kødet!
Pris: Gratis og åbent for offentligheden. Kræver ikke tilmelding eller billet. Først til mølle princippet. Det er muligt at købe en kop økologisk filterkaffe eller te.
Tid og sted: kl. 9.15-10.45, Suhrs Højskole, 3. Sal Kvisten, Pustervig 8, 1126 Kbh. K. Vi har desværre ikke en elevator.
Læs mere på Suhrs.dk
#suhrs #suhrshøjskole #højskole #højskolerne #højskoleliv #talk
...
Easy peacy inspireret grøntsagsfrokost 🫛💚I dag fik vi besøg af @alexgalores ,som er køkkenchef ved maduniverset @easypeacylimonesqueezy
Alexandras delte sin rejse ind i madens verden og gav os tips til blandt andet tilberedning af bælgfrugter.
#suhrs #suhrshøjskole #højskole #højskolerne #højskoleliv #københavn
...
Linjen Sommelier & Bryg har været i bryggekælderen og nu er årets helt særlige sommerfest-øl både brygget og flasket til jer 🍻 Udover at brygge fik vi også tid til øl-klub og vinsmagning💡
Sæt et stort kryds i kalenderen d. 21. juni 2025, hvor vi samles til årets sommerfest på højskolen! Det bliver en dag fyldt med gensyn, hygge og selvfølgelig kolde øl brygget med kærlighed og spændende smagsgivere.
Sommerfesten er kun for nuværende og tidligere elever, så tag dine højskolevenner under armen og skynd jer ind og sikre jer billetter via Suhrs.dk. Nuværende elever skal ikke købe billet. Der er som altid rabat til @suhrs_elevforening
Vi glæder os til at se jer! ☀️
#suhrs #suhrshøjskole #højskole #højskolerne #øl #bryg #økbrygning #bryg #københavn
...
GRATIS TALK. Kickstart din dag med inspo. På onsdag får vi besøg af @alexgalores til en talk og køkkenøvelse 🔥 Alexandra er køkkenchef ved maduniverset @easypeacylimonesqueezy og ny kok ved @gotv2dk
Den 9. April fortæller Alexandra om hendes rejse ind i madens verden og at finde sin egen stemme, stil og køkken og tro på det.
Talken er en del af elevernes undervisning og åben for offentligheden. Dørene åbner kl. 9.00. Vi begynder kl. 9.15. Du kan læse mere på Suhrs.dk og tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være nogle af de første, det hører om vores gratis morgentalks.
Efter talken er eleverne så heldige at Alexandra går med dem i køkkenet, hvor vi skal arbejde med bønner, frisk grønt, fladbrød og Labneh. Det hele serveres til frokost. Køkkenøvelse og frokost er kun for eleverne 🤍
#suhrs #suhrshøjskole #højskole #mad #madlavning #easypeacy #eacypeacylemonsqueacy
Fotos: @alexgalores
...
På Suhrs kan du udfolde din kreativitet – både i køkkenet og gennem vores særlige aftenaktiviteter. Vi tager f.eks. på designmuseum, går i teateret eller laver linoleumstryk i fællesskab.
#suhrs #suhrshøjskole #højskolerne #højskoleliv #kreativ #kreativitet #københavn #linoliumstryk
...
Omstillingsagenterne tog på en hyggelig sanketur i solskinnet 🌱☀️
#suhrs #sanke #sanketur #ramsløg #mad #københavn
...
I forbindelse med den store verdenskongres for honning holder @katrineklinken en spændende workshop om honning på Suhrs højskole 🍯🐝 Du kan læse mere om tilmelding og workshoppen d. 29-30 september på Katrines Instagram. Bemærk det er på engelsk.
Hvis du begynder til efteråret kan du i øvrigt se frem til en honningsmagning med Katrine.
Foto: @camillastephan
#suhrs #suhrshøjskole #højskole #højskolerne #højskoleliv #honning #smag #mad #workshop #københavn
...
På onsdag får vi besøg at @evahurtigkarl til en talk om hendes rejse ind i madens verden og om tilblivelsen af hendes første kogebog. Eva er kok hos modefirmaet Ganni og kogebogsforfatter hos forlaget Gyldendal.
Foredragsrækken er støttet af @nordeafonden og etableret i samarbejde med @forlagetgyldendal .
Pris: Gratis og åbent for offentligheden. Kræver ikke billet eller tilmelding. Først til mølle princippet. Det er muligt at købe en kop økologisk filterkaffe fra @onsk_kaffe eller te.
Tid og sted: Kl. 9.15-10.45 i Pustervig 8, 1126 København K.
#talk #gratis #foredrag #evahurtigkarl #mad #opskrift #kogebog #kogebøger #suhrs #suhrshøjskole
...
GRATIS TALKS PÅ SUHRS HØJSKOLE. Vi får besøg af rigtig mange spændende og inspirerende personer. Foredragene begynder kl. 9.15 og er en del af elevernes undervisning. Alle er velkommen.
Det er muligt at købe økologisk filterkaffe fra @onsk_kaffe eller te.
FORELØBIGT PROGRAM
2. April / Eva Hurtigkarl ( @evahurtigkarl )
9. April / Alexandra Bækgaard ( @easypeacylimonesqueezy @alexgalores )
16. April / Rasmus Bredahl
21. Maj / Svend Aage Madsen
28. Maj / Cecilie Lind
18. Juni / Tobias Hamann ( @tobias_hamann )
Kræver ikke tilmelding eller billet. Først til mølle princippet.
Vi tilføjer løbende talks på Suhrs.dk. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev via link i bio, hvis du vil opdateres hver måned med talks og events.
Udvalgte foredrag er etableret i samarbejde med Gyldendal og støttet af Nordea-fonden.
Udvalgte fotos: Sara Galbiati
#talks #suhrshøjskole #højskolerne #højskoleliv #gratis #talks #foredrag
...
Hvis du bor i Danmark og mere end 100 km fra højskolen, dækker vi dit køb af orangebilletter (tur/retur). Vi opfordrer til at togbilletterne bookes i et tidsrum, der giver mening i forhold til rundvisningen. Vi dækker maximalt 500 kr. i alt tur/retur. Denne mulighed gælder kun, hvis du har interesse for vores lange ophold. Ønsker du at gøre brug af denne mulighed, bedes du skrive til kontakt@suhrs.dk på forhånd. Vent med at købe en billet til vi har bekræftet rundvisningen.
Efter rundvisningen sendes et billede af kvitteringen påført dine kontooplysninger, hvorefter vi udbetaler beløbet så hurtigt som muligt. Det er vigtigt du skriver dine konto-oplysninger og dit navn på selve billetten.
Følg desuden gerne med i dagligdagen på vores Instagram og Facebook.
Foreign student?
As a foreign student at Suhrs Højskole you must be prepared for the fact that all teaching is in Danish. Therefore you most be able to speak and understand Danish to a certain degree. Read more here.
Hjemmesiden anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
Nogle cookies er nødvendige for at hjemmesiden fungerer optimalt. Disse kan ikke slåes fra.
Hvis du deaktiverer disse cookies, vil vi ikke være i stand til at gemme dine præferencer. Det betyder, at hver gang du besøger denne hjemmeside, skal du aktivere eller deaktivere cookies igen.
Suhrs.dk bruger Analytics og Meta til at forbedre oplevelsen af hjemmesiden og indsamle viden og statistik.
Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!