Besøg os

Suhrs Højskole ligger midt i København i Pustervig 8 – tæt på Kultorvet og Nørreport Station.

Du er meget velkommen til at komme på besøg og få en rundvisning på højskolen. Du kan læse om tilskud til transport længere nede på siden.

BOOK EN RUNDVISNING

Du får mulighed for at mærke stemningen, se faciliteterne og stille alle de spørgsmål, du har lyst til.

Det er en rigtig god idé at booke rundvisningen kl. 10, hvis du gerne vil opleve undervisningen, da eleverne har undervisningsfri efter kl. 15.30.

Vi viser rundt hver uge på følgende tidspunkt:

Tirsdag: kl. 10

Onsdag: kl. 16

Rundvisningen tager 20-30 minutter.  Hvis du har en bagkant, må du meget gerne skrive det i bookingen.

Hvis tidspunkterne ikke passer, er du velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning.

Kontakt@Suhrs.dk

Hvis du har spørgsmål her og nu, må du endelig ikke tøve med at kontakte enten Lola eller Louise på Tlf.: 33 12 80 53 mellem kl. 9-14, alle hverdage.

 

Ferieperioder:

Højskolen holder juleferie mellem jul og nytår, samt sommerferie i ugerne 28, 29, og 30. Vi rundviser ikke i disse uger.

 

1

Hvilken linje overvejer du?

Overvejer du at bo på skolen?

Vil du have vores info materiale tilsendt på mail?


keyboard_arrow_leftPrevious

Nextkeyboard_arrow_right

FormCraft – WordPress form builder

Se værelserne her

Følg med i elevernes ophold

OPSKRIFT 🍽️ Hvem skal bage blød og luftig brioche til dig? Husk at gemme opskriften til senere📍

Jonas, som underviser på Suhrs, viser her opskriften alle kan lave 😋

Der er syndigt meget smør i de her basser, faktisk udgør smøren 50% af den samlede melmængde, men sådan skal det være, hvis man vil have ægte brioche hvis du spørger os !

Den her dej kan nærmest kun laves på en røremaskine, da det kræver nogle hestekræfter og et godt stykke tid at få inkorporeret så meget smør i en dej.

Gærblanding
100g hvedemel med højt proteinindhold
100g vand
2g gær

500g mel med højt proteinindhold (over 12g pr 100g)
120g sødmælk
12g salt
60g sukker
5g gær
250g æg
150g surdej (kan erstattes med 100g yoghurt eller kærnemælk)
200g gærblanding
225g blødt smør

2 Æggeblommer til pensling

Gærblanding: Rør vand og gær sammen, tilsæt mel og lad hæve lunt og tildækket i 3-4 timer eller natten over i køleskabet.

I en røreskål opløses gæren i sødmælk. Tilsæt gærblanding, surdej, sukker, salt æg og mel og kør dejen samen ved lav hastighed i 5 minutter. Lad herefter dejen hvile i 15 minutter.
Ælt nu dejen ved middel hastighed i 6-8 minutter. Nu er dejen klar til at få indarbejdet smørret. Skær dit smør i firkanter og tilsæt det lidt af gangen mens maskinen kører på middel hastighed. Når alt smørret er indkorporeret og dejen er silkeglat og blød, og du ikke kan se nogle klumper af smør er den klar. Lad dejen hæve ved stuetemperatur i 2 timer (21 C). Efter en time foldes dejen 2 gange over sig selv. Når de 2 timer er gået strammes dejen op til en kugle og sættes på køl natten over.

Smør dine briocheforme med smør, hæld dejen ud på et let meldrysset bord og hak dejen i 12-13 lige store stykker. Form hvert stykke til en blank kugle og læg den i formen. Hæv dem tildækket i ca 2-3 timer til de er vokset betydeligt. Penl bollerne med æggeblomme, blandet med 1 tsk mælk og bag dem ved 200 C i ca 20 min eller til de er mørkt gyldne. Tag dem ud af formene og køl dem på en rist, eller spis dem lune og hør englene synge.

Tekst og video: Jonas Dahl Grue

#opskrift #opskrifter #brioches #opskrift #opskrifter #suhrs #suhrshøjskole #bag #bagning #brød
...

40 0

Foråret er her ☀️ Dagene bliver længere og luften dufter af forår. Det skal fejres med den perfekte forårsdrink - helt uden alkohol.

OPSKRIFT MOCKTAIL
Flower sour

4cl blomstersirup
4cl London Botanical fra Ish
1 cl sukkersirup
2 cl citronjuice
2 cl æggehvider

Hæld blomstersirup, London Botanical, sukkersirup, citronjuice og æggehvider op i en shaker og shake i 30 sekunder, eller indtil der er dannet en fin skum. Tilsæt isterninger og shake igen i 30 sekunder.

Hæld i et passende glas og pynt med citronskal.

Er du nysgerrig på øl, vin og drinks - med eller uden alkohol? Læs om linjen Sommelier & Bryg på Suhrs.dk

#suhrs #suhrshøjskole #højskole #forår #sol #opskrift

Video støttet af Nordea-fonden
...

51 2

Weekendstemning på tagterassen ☀️

Suhrs #suhrshøjskole #højskolerne #weekend #sol
...

42 0

tilskud til transport

Hvis du bor i Danmark og mere end 100 km fra højskolen, dækker vi dit køb af orangebilletter (tur/retur). Vi opfordrer til at togbilletterne bookes i et tidsrum, der giver mening i forhold til rundvisningen. Vi dækker maximalt 500 kr. i alt tur/retur. Denne mulighed gælder kun, hvis du har interesse for vores lange ophold. Ønsker du at gøre brug af denne mulighed, bedes du skrive til kontakt@suhrs.dk på forhånd. Vent med at købe en billet til vi har bekræftet rundvisningen. 

Efter rundvisningen sendes et billede af kvitteringen påført dine kontooplysninger, hvorefter vi udbetaler beløbet så hurtigt som muligt. Det er vigtigt du skriver dine konto-oplysninger og dit navn på selve billetten.

 

Følg desuden gerne med i dagligdagen på vores Instagram og Facebook.

 

Foreign student?
As a foreign student at Suhrs Højskole you must be prepared for the fact that all teaching is in Danish. Therefore you most be able to speak and understand Danish to a certain degree. Read more here.