2/9 Klimavenlig kost

Klimavenlig kost: middag og talk

Fødevarestyrelsen er på vej med de nye klima-kostråd. Men hvordan spiser man klimavenligt i Danmark? Skal man prioritere lokalt, vegetarisk, vegansk, kylling eller drivhusdyrkede tomater for spise klimavenligt?

Kom til talk og middag onsdag d. 2. september på Suhrs Højskole. Her vil vi i teori og praksis sætte fokus på, hvordan vi spiser en bæredygtig kost i vores del af verden. Både med hensyn til natur, sundhed, ernæring og det fødevaresystem, vi er en del af.

Michael Minter fra Danmarks grønne tænketank CONCITO gør os klogere på klimaaftrykket fra vores kost, og der serveres en fantastisk menu fra Suhrs Højskole af friske grøntsager. 

Det koster kun 30 kroner inklusiv middag at deltage, og der er et begrænset antal pladser. Så det er først til mølle. 

Program

18.00 

Ankomst
Både middag og talk vil foregå i vores udendørs gård. Vi følger naturligvis de gældende officielle anbefalinger for forsamlinger og afstand.

18.15

Middag tilberedt af friske grøntsager fra Hyldemarken m.fl. og i overensstemmelse med de fødevarer vores fremtidige kost, ifølge forskningen, vil indeholde. Under middagen vil der være mulighed for spændende samtaler med de inviterede. 

19.20 

Oplæg v. Michael Minter, Danmarks grønne tænketank CONCITO. 

20.45 

Tak for i aften!

Vi glæder os til at byde jer velkomne til en inspirerende talk, debat og middag. 

Dato: 2. september

Billetpris: 30 kroner. 

Køb billet og tilmeld her