Besøg hos Camilla Plum

Omstillingagenterne besøgte Fuglebjerggård, hvor Camilla Plum tog imod os til en inspirerende formiddag i smagens, frøenes og biodiversitetens tegn. Med Camillas store viden om mad og kvalitet blev det tydeligt, at frø og smag spiller en central rolle i den grønne omstilling.

Udover at vi lavede vores egen urtesalt og urtesukker, smagte vi på cubeb peber, timut peber, rød kampot, grøn szechuan, lang peber, rosa peber, telli peber og Andaliman peber. Peber smager ikke bare stærkt, men på utallige måder: citrusagtigt, parfumeret og brændende.

Vi besøgte også Camillas gårdbutik, planteskole og raitetskabinet  – en skattekiste af smag, frø og gamle sager, hvor det var svært ikke at tage det hele med hjem.

Hvad er cookies?

Hjemmesiden anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.