Hjemmesiden anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
Spar på gassen – kog i kassen.
Vi sætter fokus på Ingeborg Suhrs mantra ”Husk høkassen”!
Høkassen var svaret på tidligere tiders sparsommelighed og mangel på brænde eller gas. I dag er høkassen svaret på, hvordan energiforbruget til madlavning reduceres. Men madlavning i høkasse har også andre fordele, praktiske, tidsmæssige og gastronomiske, og de beskrives i denne præsentation om madlavning i høkasser.
Lene W. Hartmann vil i sit foredrag fortælle om høkassens historie, tips og tricks til, hvordan man laver mad i høkasse, de praktiske fordele, tidsbesparelsen og den stressfri madlavning, samt om udviklingen Cook it – den moderne høkasse. Der vil blive serveret smagsprøver fra hendes egne favorit-retter.
Pris: Gratis og åbent for alle. Kræver ikke tilmelding.
Tid og sted: Kl. 9.15 i Pustervig 8, 1126 København K.