Front

English Mad og højskoleliv 15 inspirerende undervisere 50 glade elever

Livet på Suhrs

Suhrs er højskolen i hjertet af storbyen og så er vi Danmarks eneste fagspecialiserede højskole indenfor mad. Det vil sige at vi brænder for madens verden, hvad enten det betyder gastronomi, bæredygtighed, sundhed, madpolitik, gode råvarer eller skønne måltider. Mad er og kan være mange ting.

Suhrs er lig med højskoleliv, fællesskab, mad og nærvær, og vi lover, at du vil gå herfra med ny viden og et hav af inspirerende oplevelser.

Højskole i storbyen

Suhrs Højskole ligger midt i København. I vores charmerende gamle byhus har vi plads til 31 boende elever, hvilket giver dig en unik mulighed for at bo med udsigt til Rundetårn under dit højskoleophold. Du kan også vælge at bo et andet sted i byen under dit kursus. På Suhrs Højskole bor ca. halvdelen af eleverne ude i byen.

På Suhrs bruger vi Københavns mange muligheder både i undervisningen, og i fritiden. Men selvfølgelig har du også ligesom på alle andre højskoler mulighed for at bruge skolen og dens faciliteter hele døgnet rundt. Uanset om du er boende elev eller dagelev, så er Suhrs din skole og dit hjem, mens du går her.

Besøg os

Overvejer du at starte på Suhrs, og har du lyst til at se højskolen, mærke stemningen og tale med lærere og elever, så giver vi dig gerne en rundtur på skolen.

Du kan booke en rundvisning lige her.

Livet på Suhrs

Dagens frokost. Vegetarisk Gua bao 🌱 ...

🔥🔥🔥 wait for it

🙌🏻 @moosmagnus
...

Om fredagen sanser og smager vi til ‘smag på’, i denne uge om honning! Sæt skarpt på et produkt og oplev den kæmpe diversitet. Honning er ikke bare honning ...

I aften får vi besøg af @tuewest som står bag melodien til “hvad tænker Ingrid på” 🎶 Du kan stadig nå at få fat i en billet via link i bio.

Musikken afbrydes jævnligt af fortællinger fra livet, bl.a. som musiker og tidligere højskolelærer. Ydermere kombineres koncerten med drypvis motiverede fællessange fra Højskolesangbogen, med Tue som pianist 🎹🎶

Vi glæder os til at se jer!

Koncertstart kl. 19.
120 kr excl. Billetgebyr
70 kr for medlemmer af elevforeningen
...

Hjemmelavede ravioli med svampefyld fra @bygaarddk ☀️ Omstillingsagenterne serverede i dag lækre pastaretter til frokost. En lille opvarmning til vores fælles togrejse til Italien 🚂 🇮🇹 vi glæder os ! ...

Der er kommet post 💌 Valentinsdag er meget mere end en reminder om kærlighed mellem to mennesker.
Forleden skrev vi anonyme komplimenter til hinanden. Det er god karmadag 💓
...