Front

English Mad og højskoleliv 15 inspirerende undervisere 50 glade elever

Livet på Suhrs

Suhrs er højskolen i hjertet af storbyen og så er vi Danmarks eneste fagspecialiserede højskole indenfor mad. Det vil sige at vi brænder for madens verden, hvad enten det betyder gastronomi, bæredygtighed, sundhed, madpolitik, gode råvarer eller skønne måltider. Mad er og kan være mange ting.

Suhrs er lig med højskoleliv, fællesskab, mad og nærvær, og vi lover, at du vil gå herfra med ny viden og et hav af inspirerende oplevelser.

Højskole i storbyen

Suhrs Højskole ligger midt i København. I vores charmerende gamle byhus har vi plads til 31 boende elever, hvilket giver dig en unik mulighed for at bo med udsigt til Rundetårn under dit højskoleophold. Du kan også vælge at bo et andet sted i byen under dit kursus. På Suhrs Højskole bor ca. halvdelen af eleverne ude i byen.

På Suhrs bruger vi Københavns mange muligheder både i undervisningen, og i fritiden. Men selvfølgelig har du også ligesom på alle andre højskoler mulighed for at bruge skolen og dens faciliteter hele døgnet rundt. Uanset om du er boende elev eller dagelev, så er Suhrs din skole og dit hjem, mens du går her.

Besøg os

Overvejer du at starte på Suhrs, og har du lyst til at se højskolen, mærke stemningen og tale med lærere og elever, så giver vi dig gerne en rundtur på skolen.

Du kan booke en rundvisning lige her.

Livet på Suhrs

@isoteket.kbh efter undervisningen er altid lækker og forfriskende i et dejligt solskinsvejr🌞🍦

Isoteket ligger på den anden side af søerne, så der er heldigvis ikke langt🍓❤️
...

33 0

Vi kan slet ikke få nok af naturen. Natur-retur har sendt en hilsen med brændehugning, S’mores, mad over bål, træsnit, naturfit og jordovn, med udkig til Australien 🌱

Vi har ledige pladser til efteråret. Kender du en, der skal med på tur med natur-retur?

🤳 @cathrinenammour

#suhrs #suhrshøjskole #valgfag #højskolevalgfag #natur #naturretur #naturen #sheltertur #shelter #tur #højskole #højskoleikøbenhavn #københavn
...

60 0

Mikrobølgeovn-dansen i kombination med @cphdistortion

Kæmpe win at højskolen ligger midt i København hvor alting kan ske

#suhrs #suhrshøjskole #cphdistortion #københavn #højskoleikøbenhavn
...

31 0
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Connected account for the user suhrs_hojskole does not have permission to use this feed type.