Front

English Mad og højskoleliv 15 inspirerende undervisere 50 glade elever

Livet på Suhrs

Suhrs er højskolen i hjertet af storbyen og så er vi Danmarks eneste fagspecialiserede højskole indenfor mad. Det vil sige at vi brænder for madens verden, hvad enten det betyder gastronomi, bæredygtighed, sundhed, madpolitik, gode råvarer eller skønne måltider. Mad er og kan være mange ting.

Suhrs er lig med højskoleliv, fællesskab, mad og nærvær, og vi lover, at du vil gå herfra med ny viden og et hav af inspirerende oplevelser.

Højskole i storbyen

Suhrs Højskole ligger midt i København. I vores charmerende gamle byhus har vi plads til 31 boende elever, hvilket giver dig en unik mulighed for at bo med udsigt til Rundetårn under dit højskoleophold. Du kan også vælge at bo et andet sted i byen under dit kursus. På Suhrs Højskole bor ca. halvdelen af eleverne ude i byen.

På Suhrs bruger vi Københavns mange muligheder både i undervisningen, og i fritiden. Men selvfølgelig har du også ligesom på alle andre højskoler mulighed for at bruge skolen og dens faciliteter hele døgnet rundt. Uanset om du er boende elev eller dagelev, så er Suhrs din skole og dit hjem, mens du går her.

Besøg os

Overvejer du at starte på Suhrs, og har du lyst til at se højskolen, mærke stemningen og tale med lærere og elever, så giver vi dig gerne en rundtur på skolen.

Du kan booke en rundvisning lige her.

Livet på Suhrs

Linjen København eksperimenteret reels 🤳🏻 Se lige en af de inspirerede opskrifter, du nemt kan lave der hjemme 🤌🏼

BREKKIE BOWL Opskrift
Blend hindbær, jordbær, solbær og mælk til en tyk smoothie. Top med granola, ristede kokosflager, dadler i tern, æbler og banan samt Kiwibær og granatæblekerner 🌸

Video af @hansenkatinka og @pippimedloegpaa_mb lavet på kun én dag med deres egne telefoner 🙌🏼 det kræver ikke nødvendigvis det helt store udstyr. Man skal bare springe ud i det🌪

#opskrift #brekkiebowl #suhrshøjskole #madreel #madreels #opskrifter #morgenmad
...

Et lille indblik i vores nye valgfag “planter, papir og tryk”. Denne uge eksperimenterede vi med blåtryk også kaldet cyanotopi 💙

#suhrs #suhrshøjskole #oplevelserforlivet #cyanotopi #plantetryk #højskole #højskoleliv
...

POP UP restaurant i samarbejde med Mette Dahlgaard ⚡️Fredag den 4. november inviterer Suhrs til en særlig 12-retters smagsoplevelse, når vi åbner for Suhrs helt egen pop-up restaurant 🍽

Bag kokkehuen står vores hold af dygtige elever under ledelse af kok @dahlgaard_q_of_vegges . Mette er direktør og gastronomisk chef for @falsterskyst_ , der driver tre spisesteder i området – og kommer senest fra en stilling som gastronomisk chef på Gemyse i Tivoli.

Mettes hjerte banker for det grønne køkken, og I kan som gæster se frem til en stor oplevelse med 12 retter 🍅🥕🥬

Det er muligt at købe vin i baren.

Pris: 375 kr. + billetgebyr

Pris for medlemmer af @suhrs_elevforening : 300 kr. + billetgebyr
...