Front

English Mad og højskoleliv 15 inspirerende undervisere 50 glade elever

Livet på Suhrs

Suhrs er højskolen i hjertet af storbyen og så er vi Danmarks eneste fagspecialiserede højskole indenfor mad. Det vil sige at vi brænder for madens verden, hvad enten det betyder gastronomi, bæredygtighed, sundhed, madpolitik, gode råvarer eller skønne måltider. Mad er og kan være mange ting.

Suhrs er lig med højskoleliv, fællesskab, mad og nærvær, og vi lover, at du vil gå herfra med ny viden og et hav af inspirerende oplevelser.

Højskole i storbyen

Suhrs Højskole ligger midt i København. I vores charmerende gamle byhus har vi plads til 31 boende elever, hvilket giver dig en unik mulighed for at bo med udsigt til Rundetårn under dit højskoleophold. Du kan også vælge at bo et andet sted i byen under dit kursus. På Suhrs Højskole bor ca. halvdelen af eleverne ude i byen.

På Suhrs bruger vi Københavns mange muligheder både i undervisningen, og i fritiden. Men selvfølgelig har du også ligesom på alle andre højskoler mulighed for at bruge skolen og dens faciliteter hele døgnet rundt. Uanset om du er boende elev eller dagelev, så er Suhrs din skole og dit hjem, mens du går her.

Besøg os

Overvejer du at starte på Suhrs, og har du lyst til at se højskolen, mærke stemningen og tale med lærere og elever, så giver vi dig gerne en rundtur på skolen.

Du kan booke en rundvisning lige her.

Livet på Suhrs

Alle har hørt om Suhrs, men ingen ved, at vi bor lige ved Kultorvet - midt i København. Det er vi ved at lave om på 🌪️

Tak til @hcskilte for håndværket, og ikke mindst vores grafiker, som tog på research i området og Suhrs historie for at finde den helt rigtige font.

#suhrs #suhrshøjskole #højskolerne #højskoleliv #højskoleikøbenhavn #københavn #midtikøbenhavn #kultorvet
...

17 0

Nu er det muligt at tilmelde sig foråret 2025 på Suhrs.dk. Vi har et begrænset antal værelser, så det er bare om at slå til, hvis du vil bo og gå på højskole midt i byen. Du kan også blive en del af fællesskabet uden at bo på højskolen💚

Du kan booke en rundvisning via link i bio.

#suhrs #suhrshøjskole #højskolerne #højskole #højskoleliv #højskoleibyen #københavn #mad #madlavning #gastro #omstilling #bryg
...

41 5

Kom med på Roskilde Festival 2024 ⛺️☀️Men tøv ikke for længe, da vi har meget få pladser tilbage på forårsholdet. Du kan se frem til en masse spændende valgfag såsom keramik og Ost & vin. Derudover tager vi også til Italien og som noget helt særligt kommer forårsholdet med på Roskilde Festival i 2024. Grib muligheden og tag med🤍

Introugen for 2. optag (18 uger), begynder den 25. Februar og hvis du overvejer pitstop-støtten, kan du begynde allerede på søndag. Book en rundvisning på suhrs.dk eller giv os et kald 33128053 (alle hverdage kl. 9-14), hvis du vil med på holdet. Det er muligt at gå på Suhrs uden at bo på højskolen.

Hvis datoen ikke passer begynder efterårsholdet først til august (20 uger) og 2. Optag i september (13 uger).

Det er aldrig for sent at tage på højskole.

@roskildefestival 🧡🧡🧡

#højskole #højskolerne #roskildefestival #festival #højskoleliv #musik #mad #sommer #forår #oplevelserforlivet
...

30 0

Kom og fejr udgivelsen. D. 23 februar udkommer debut EP’en fra Your Hands: “Songs to sing in your kitchen”. Sangene er en hyldest til livets lethed. På papiret, ”overfladiske” fortællinger fra den virkelige verden – men deri, ligger også vigtigheden i netop de helt simple betragtninger for at nå i dybden og finde mening med tilværelsen og den man er.

Døre: 19:30
Koncert 20:15
Slut: 22:00

Koncerten er gratis og afholdes i samarbejde med Suhrs Højskole. Da der er begrænset plads (50 stks), skal man bestille en plads. Læs mere via Suhrs.dk eller Facebook-eventet.

Om EP’en:
”Mange oplever nok at føle sig utroligt lille i en verden fyldt med viden. Selv, har jeg fundet en tryghed i at overgive mig til naiviteten og det smukke ved at være indlysende uvidende. Det er ok at påtage sig undren og stille ”dumme” spørgsmål. Selvom det kan virke halvkomisk i sociale sammenhæng, er det også utroligt sårbart på et indre plan.”

Sådan fortæller sangskriver og musiker, Johannes Brandstrup aka your hands, om tilgangen til hvad der er blevet hans debut-EP: ’songs to sing in your kitchen’. Og som titlen antyder er budskabet og baggrunden bag, dyrkelsen af det som er nært og helt nede på jorden i en verden af store universelle spørgsmål og til tider uoverskuelige sandheder.

Johannes Brandstrups sympatiske stemningsbilleder foldes ud i mødet mellem bekymringsfri pop, indie-musikkens skævheder og klassisk folk. Om det er en værtshus-anekdote og samtalen med en hospitalslærer på ’oh, teacher’, barndomsmindet om at føle sig lille i et uendeligt univers, men betydningsfuld i samværet med sin far eller når man bliver rørt over det uransagelige liv af et stearinlys på single-forløberen, ’steel is heavier than feather’, så er your hands lyden af netop den pause alle kan få brug for.

#suhrs #suhrshøjskole #højskolerne #højskoleliv #gratis #koncert #tænkepause #pause #køkkenkoncert #køkkenmusik
...

6 0

Samarbejde, kreativitet, teknik og fejring af succeser. Valgfaget "Det Søde Køkken" serverede forleden lækre og flotte citrontærter under kyndig vejledning fra @yornas 🍋

Jonas har lavet en fed og nem DIY, hvis du også craver citrontærte. Tjek den ud.

📸 @yornas
...

182 1
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.