Hjemmesiden anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
Kan vi sammen skabe en mere bæredygtig fødevareindustri og madkultur?
Temaet bliver sat på dagsordenen under dette års Roskilde Festival, når festivalgæsterne bliver inviteret til et nyskabende madevent midt i kaosset af engangstelte og dåseøl.
SUHRS FOOD RACE er et legende og kreativt event, som er udtænkt af elever fra Suhrs Højskole i samarbejde med Rub & Stub. Det bliver sjovt, stort og suhrsk, og vi glæder os til at se en masse glade festivalgæster, når eventet bliver skudt i gang tirsdag den 3. juli i Dream City.
Baggrunden for eventet er, at fødevareindustrien sætter massive fodaftryk på vores klima, og det derfor er vigtigt, at vi som forbrugere er oplyste, så vi kan træffe mere bæredygtige valg. Viden er alfa og omega, og deltagerne i SURHS FOOD RACE vil gennem en række aktiviteter og happenings blive klædt på, så de fremover har et mere solidt fundament til overveje bæredygtighed og grøn omstilling, når de står i supermarkedet eller over gryderne i køkkenet.
Deltagerne vil få udvidet deres horisont og få konkret viden om fødevarers klimaaftryk – men alle mørke og skrækfremkaldende fremtidsbilleder er pakket væk, og deltagerne vil ikke blive mødt med en eneste løftet pegefinger.
”Vores mål er at rykke ved både holdninger og handlinger, men vi har ikke planer om at putte noget ned over hovedet på folk. Tværtimod! Vi tror på, at en legende tilgang er den bedste måde at inspirere til en mere bæredygtig adfærd, og derfor er leg, højskolekreativitet og Roskilde Festivals positive og festlige stemning nøgleord i eventet,” siger Maria Trustrup, kommunikationsmedarbejder på Suhrs Højskole.
SUHRS FOOD RACE finder sted tirsdag den 3. juli kl. 10-14 i Dream City på Roskilde Festival. Du kan læse mere om eventet her.