Onsdag den 17. april inviterer Suhrs til en særlig smagsoplevelse, når vi åbner for Suhrs helt egen pop-up restaurant.
Bag kokkehuen står vores hold af dygtige elever under ledelse af kok Mette Dahlgaard. Mette er direktør og gastronomisk chef for Falsters kyst – og kommer senest fra en stilling som gastronomisk chef på Gemyse i Tivoli.
Mettes hjerte banker for det grønne køkken, og I kan som gæster se frem til en stor oplevelse med minimum 10 vegetariske retter.
Det er muligt at købe drikkevare – med og uden alkohol, i baren.
Oplysninger om allergener eller særlige hensyn oplyses ved køb. Vi har desværre ikke en elevator på Suhrs Højskole.
Link til køb af billetter oplyses via eleverne.
Tid og sted: Onsdag d. 17. april kl. 18, Pustervig 8, 1126 København K.
Pris: 375 kr. excl. billetgebyr. Billetten købes på forhånd.
Obs. Arrangementet er kun for nuværende elever og deres familie/venner. Eleverne kommer ikke til at spise med, da de tilbereder og serverer maden på aftenen. Hver elev kan invitere optil 2 personer.