Hjemmesiden anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
Hvad skal der til for at stable en succesfuld virksomhed på benene? En god idé, spandevis af fløde og en masse nitrogen kan være en rigtig god start!
Sådan har det i hvert fald været for Anniken Sand og Nina Victoria Berg Saroori, som står bag isbutikken ISTID, der på få år er vokset sig stor og kendt. ISTIDs varemærke er is, som er lavet med flydende nitrogen, hvilket giver isen en helt særlig og cremet konsistens.
Iværksætterne, som begge er uddannet kaospiloter, startede i et lille lokale i Jægersborggade, hvor de åbnede deres første butik i marts 2013. Siden er der langet mange nitrogen-is over disken, og den lille isbutik har fået stor opmærksomhed – blandet andet efter et besøg i tv-programmet Løvens Hule, hvor Christian Stadil og Tommy Ahlers til sammen investerede 450.000 kr. i ISTID.
Men hvor kom idéen fra, hvordan startede det hele, og hvordan er det at være herre i egen is-virksomhed? Få svar på det og meget mere, når Anniken besøger Suhrs Højskole til en højskoleaften den 5. september.
Pssst… is-iværksætterne har lovet, at Anniken tager et par lærke smagsprøver med!
Dato og tid: Onsdag den 5. september kl. 19.30-21
Pris: 60 kroner
Adresse: Pustervig 8, 1126 København K.
Læs mere på Facebook og køb billetter her.
Den første onsdag i hver måned inviterer Suhrs Højskole indenfor til et åbent foredrag med en aktuel person omkring mad, gastronomi, råvarer eller noget helt fjerde.
Vi glæder os til at se dig!
Fotocredit: Scandinavia Standard