Hjemmesiden anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
Frederik har altid haft en kærlighed for mad og at se råvarens udvikling – det at se råvaren gå fra rå og urenset, til skyllet og skrællet, til at den når til den valgte tilberedning og ender på en tallerken. Det er en fantastisk rejse at følge og en tilfredsstillende følelse at stå med en smuk og velsmagende anretning, hvor man har skabt resultatet fra jord til bord.
Han elsker at lege og improvisere i køkkenet og nyder at freestyle med smage, tilberedning og anretning. “Vi har altid har fået at vide, at man ikke må lege med maden, men mad smager bare bedre når man leger sig til resultatet”, fortæller Frederik.
Frederik fik øjnene op for restaurationsbranchen, da han arbejdede på en klassisk Nørrebro cafe. Herefter gik han i lære som kok og afsluttede med topkarakter og en sølvmedalje. Frederik er uddannet fra Brdr. Price’s dansk/franske bistro, hvor de franske tilberedninger og smage lagde bunden for hans grundkøkken.
I fritiden, har Frederik i mange år været med til at drive et spejdercenter lidt udenfor Skanderborg. Det har givet en kærlighed til det at skabe det perfekte måltid i det fri. Jordovne, umoer, gammelmandsild, kylling tilberedt i sovepose, saltbagte fisk i bålet, mulighederne er mange og smagen af mad lavet i det fri er bare noget andet.
Frederik underviser på Gastro.
Han kan kontaktes på frederik@suhrs.dk