Efterår 2020

En pause med fokus på fællesskab

På Suhrs Højskole kan du dyrke din madinteresse, uanset om det er gastronomi, bæredygtighed eller sundhed, du går mest op i. Men Suhrs er også for dig, der bare gerne vil lære København at kende. Og som synes at højskoleliv og god mad er en fin kombination.

Efterårskurset 2020 på Suhrs er på 19 uger og begynder d. 9. august 2020, men med mulighed for at deltage i et kortere forløb.

Du kan tilmelde dig helt indtil starten af kurset forudsat, at vi stadig har ledige pladser.

hvornår starter vi?

  • 9. august til 19. december 2020 (19 uger)
  • 27. september til 19. december 2020 (12 uger)

Læs mere om datoer og priser

TILMELD DIG EFTERÅRET 2020

BESTIL MATERIALE OM EFTERÅRET 2020

BOOK EN RUNDVISNING

linjer, valgfag, skema

Du kan læse mere om alle linje- og valgfag her.

De tre linjer arbejder sammen på kryds og tværs, så dit valg af linje afhænger mest af, hvad du er mest nysgerrig på.

Du behøver ikke på forhånd at vælge linje, og vælger du et helt kursus er der mulighed for at skifte linje halvvejs.

I skemaet herunder kan du se hvordan fagene er placeret i en typisk uge på Suhrs.

fællesfag og oplevelser

Verdenskøkken er et af Suhrs mest populære fag. Her laver vi mad og udveksler kultur med mennesker, der er vokset op i en anden madkultur end den gængse danske. Vi har tidligere fået besøg fra Sri Lanka, Iran, Mexico, Balkan, Japan og mange andre.

Du kan også se frem til vores Mad-X arrangement, hvor en gastronomisk ildsjæl overtager undervisningen i 3 dage og – i samarbejde med eleverne – skaber en helt særlig pop-up restaurant.

I løbet af efteråret rejser vi til Italien. Vi skal 10 dage til Ligurien ved Middelhavet og den sydlige del af regionen Piemonte. De første dage bor vi ved kysten og derefter flytter vi lidt ind i landet.