Efterår 2020

En pause med fokus på fællesskab

På Suhrs Højskole kan du dyrke din madinteresse, uanset om det er gastronomi, bæredygtighed eller sundhed, du går mest op i. Men Suhrs er også for dig, der gerne vil have en fantastisk højskoleoplevelse midt i København. Og som synes at højskoleliv og god mad er en fin kombination.

Efterårskurset 2020 på Suhrs er på 19 uger og begynder d. 9. august 2020, men med mulighed for at deltage i et kortere forløb.

Du kan tilmelde dig helt indtil starten af kurset forudsat, at vi stadig har ledige pladser.

hvornår starter vi?

  • 9. august til 19. december 2020 (19 uger) – 
  • 27. september til 19. december 2020 (12 uger)

OBS: Vi har alt optaget for boende elever i efterår 2020, men vi har stadig plads til dig som dagelev (så står din seng ikke står højskolen, men ellers er du med til alt). Du kan komme på venteliste til at bo på højskolen – skriv en mail til kontakt@suhrs.dk

Læs mere om datoer og priser

 

obs – angående corona

Vi tror, håber og planlægger efter at Danmark stadig er helt åben til august, hvor kurset starter. Skulle dele af kurset blive lukket ned af myndighederne, betaler Suhrs Højskole en økonomisk kompensation svarende til skolepengene for de lukkede uger.

 

TILMELD DIG EFTERÅRET 2020

Besøg os

Du er meget velkommen til at få en rundvisning på Suhrs Højskole.
Vi dækker dine rejseomkostninger op til 500,- dkkr, hvis du har lyst til at se højskolen. Vi bor midt i København – lige ved Kultorvet på Pustervig 8. Det ville glæde os til at tage imod dig.

BOOK EN RUNDVISNING

 

BESTIL MATERIALE OM EFTERÅRET 2020

linjer, valgfag, skema

Du kan læse mere om alle linje- og valgfag her.

De tre linjer arbejder sammen på kryds og tværs, så dit valg af linje afhænger mest af, hvad du er mest nysgerrig på.

Du behøver ikke på forhånd at vælge linje, og vælger du et helt kursus er der mulighed for at skifte linje halvvejs.

I skemaet herunder kan du se hvordan fagene er placeret i en typisk uge på Suhrs.

fællesfag og oplevelser

Verdenskøkken er et af Suhrs mest populære fag. Her laver vi mad og udveksler kultur med mennesker, der er vokset op i en anden madkultur end den gængse danske. Vi har tidligere fået besøg fra Sri Lanka, Iran, Mexico, Balkan, Japan og mange andre.

Du kan også se frem til vores Mad-X arrangement, hvor en gastronomisk ildsjæl overtager undervisningen i 3 dage og – i samarbejde med eleverne – skaber en helt særlig pop-up restaurant.

I løbet af efteråret rejser vi til Italien. Vi skal 10 dage til Ligurien ved Middelhavet og den sydlige del af regionen Piemonte. De første dage bor vi ved kysten og derefter flytter vi lidt ind i landet.

OBS: pga. corona ser vi tiden an i forhold til at rejse i italien. kan det ikke lade sig gøre, sørger vi for en anden fantastisk rejse.