Corona update

Herunder forsøger vi at svare på de spørgsmål der måtte være, angående hvordan Corona-krisen påvirker højskolen. Vi opdaterer løbende og følger naturligvis alle retningslinjer fra sundhedsmyndighederne.

EFTERÅRSKURSET 2021

Efterårskurset starter den 8. august.

Det bliver naturligvis efter de retningslinjer som Sundhedsmyndighederne vil udstikke. Og vi forventer absolut at kunne leve op til både disse, og de forventninger I som elever har til et skønt højskoleophold. Eleverne skal medbringe en negativ test, når man starter på kurset.

Vi følger sundhedsmyndighedernes anvisninger og skulle dele af kurset blive lukket ned af myndighederne, betaler Suhrs Højskole en økonomisk kompensation svarende til skolepengene for de lukkede uger.

Sommerkurser

Vi afholder igen sommerkurser i 2021 med de gældende retningslinjer til sommer og forventer at gennemføre sommerkurserne,

Mad fra Jord og Hav i uge 27 og Kulinarisk Sommer – med nyt program i uge 26.

Vi glæder os til at møde jer.

HAR DU SPØRGSMÅL OM AT GÅ PÅ SUHRS…?

…så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi svarer gerne på spørgsmål og kan nås både på telefon 33 12 80 53 og på mail kontakt@suhrs.dk. Lige nu kan vi desværre ikke tage imod besøgende på højskolen.

Foto af: Pete Linforth, Pixabay.