Corona update

Herunder forsøger vi at svare på de spørgsmål der måtte være, angående hvordan Corona-krisen påvirker højskolen. Vi opdaterer løbende og følger naturligvis alle retningslinjer fra sundhedsmyndighederne.

Efterårskurset 2020

Efterårsholdet starter den 9. august. Det bliver naturligvis også efter de retningslinjer som Sundhedsmyndighederne vil udstikke. Og vi forventer absolut at kunne leve op til både disse og de forventninger I som elever har til et skønt højskoleophold.

Vi har stor tiltro til sundhedsmyndighederne og håber de har ret, når de siger, at det er usandsynligt at vi i Danmark får en “2. bølge”, når vi følger deres anvisninger.

Skulle dele af kurset alligevel blive lukket ned af myndighederne, betaler Suhrs Højskole en økonomisk kompensation svarende til skolepengene for de lukkede uger.

Sommerkurser

Vi åbner igen 1. juni og kan dermed gennemføre begge sommerkurser, Kulinarisk Sommer i uge 27 og Klimavenlig Køkkenkunst i uge 28.

Vi glæder os til at møde jer, der allerede er tilmeldt – og dig der måske har måtte lægge nye planer for din sommerferie i Danmark. Skulle kurserne blive aflyst, vil alle tilmeldte få det fulde beløb tilbage. 

HAR DU SPØRGSMÅL OM AT GÅ PÅ SUHRS…?

…så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi svarer gerne på spørgsmål og kan nås både på telefon 33 12 80 53 og på mail kontakt@suhrs.dk. Lige nu kan vi desværre ikke tage imod besøgende på højskolen.

Foto af: Pete Linforth, Pixabay.