Hjemmesiden anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
OBS: Grundet forsigtighedsprincippet der nu dækker hele Danmark aflyses alle arrangementer på Suhrs højskole indtil d. 1. april.
Vi håber på snart igen at kunne byde jer velkommen på Suhrs Højskole
Hvert halve år inviterer vi en gastronomisk ildsjæl ind på højskolen, som i tre dage overtager undervisningen. Som afslutning skaber Mad-experten og højskoleelverne sammen en pop-up restaurant, hvor resten af verden kan se (og smage!) resultaterne af tre dages arbejde i køkkenet.
Det bliver en unik mulighed for at deltage i en middag på højt gastronomisk niveau til en god pris.
Dette forår har vi inviteret kokken Magnus Lykke Houvenaeghel ind som Madexpert. Magnus har tidligere arbejdet på Suhrs Højskole, så vi glæder os til at have ham tilbage i huset.
Den Røde Cottage
Magnus arbejder på gourmetrestauranten Den Røde Cottage som souschef og med speciale som dessertkok. Eleverne vil helt sikkert være under kyndig vejledning, når de kaster sig ud i spændende desserter og velsmagende måltider.
Dato
Onsdag d. 25. marts klokken 18.00
Pris
295 kroner
Drikkevarer (tilkøbes på aftenen)
Vinmenu: 175 kroner
Juicemenu: 125
Billetter vil blive sat til salg her på siden.