19/6 Hukommelsen er sindets bibliotek

“Hukommelsen er sindets bibliotek” – Francis Fauvel-Gouraud, fransk ekspert i hukommelsesmetoder

Foredrag v. Lars Christiansen, verdensrekordholder i Pi Everest.

Vores hukommelse er afsindig indholdsrigt og inspirerende. Jeg har siden 2013 arbejdet aktivt med at udvikle min indlæring og hukommelse med de eksisterende teknikker og vundet nationale og internationale priser. Min største succes har været verdensrekorden i ‘Pi Everest’, en bedrift der baserer på at jeg har udviklet en teknik der på den måde ikke har eksisteret (og som jeg i øvrigt er meget stolt af i dag).

I mit foredrag ‘Din Geniale Hukommelse’ har du mulighed for at tage med på en rejse ind i kreative og særlige visualiseringer og metoder, der hjælper mig på en legende måde at huske disse store mængder af tal, historiske begivenheder, formler og meget mere. ‘Din Geniale Hukommelse’ vil i høj grad lære dig og dine deltagere, hvordan vi hurtigt og effektivt vil kunne huske alt det vi har brug for og lyst til. Hvis du som arrangør ønsker at få lidt baggrundsviden og spændende anekdoter fra min deltagelse i blandt andet europamesterskaber i London, Toledo og København og verdensmesterskaber i Wien, Djakarta og snart Mumbai, så har du også mulighed for det.

Leder du efter et spændende, underholdende og lærerigt arrangement til din virksomhed, skole eller anden form for fællesskab, så er dette foredrag om hukommelsen det helt rigtige for dig. Giv deltagerne muligheden for at opnå et forspring og en vigtig viden om indlæring og hukommelse ved at høre om og afprøve de mest effektive og underholdende hukommelsesteknikker.

I dette foredrag om hukommelsen vil deltagerne ved hjælp af kreativiteten og fantasien lære teknikker til at forbedre deres hukommelsesfærdigheder markant.

 

Deltagerne vil få konkrete teknikker med hjem, som hjælper dem blandt andet med:

  • at holde foredrag og taler uden at skulle bruge hjælpemidler som notesblok eller lignende
  • at lære fremmedsprog eller abstrakte informationer hurtigt og effektivt
  • at kunne lære litteraturtekster og lignende på underholdende, men ubesværlig måde
  • generelt at kunne lære information af al art mere effektivt og samtidig kunne spare 75 procent af tiden
  • at kunne huske navnene på ens samarbejdspartnere og kollegaer

 

Tid og sted: 19. Juni 2024, kl. 9.15, Pustervig 8, 1126 København K.

Pris: Gratis og åbent for offentligheden