Hjemmesiden anvender 'cookies', der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
I år tilfalder Andreas Harders Mindepris Mikkel Friis Holm for hans utrættelige arbejde med at skabe verdens bedste chokolade. Mikkel kvitterer med en smagning på nogle af hans bedste chokolader.
Lars Sonne-Hansen introducerer aftenen med et par ord om kogebogsforfatteren, eddikepioneren m.m. Andreas Harder som ven, kollega og inspirator.
Dette arrangement er skabt i samarbejde mellem priskomiteen, der består af Katrine Klinken, Johan K. Dal, Carlo Merolli og Thomas Harder, og Suhrs Højskole. Vi er glade for at kunne lægge hus til arrangementet.
Pris: 65 kr. inkl. chokoladesmagning, te og kaffe
Vi byder på et let og uformelt højskolemåltid kl. 18.00 for 40 kr. per person.
Der bliver mulighed for købe et glas vin i baren.
Dato og tid: Onsdag den 9. november 2022, kl. 19-20.30
Sted: Suhrs Højskole, Pustervig 8